Top 10: Najseksi filmske heroine (FOTO)

Pamela Anderson, Adželina Žoli, Džesika Alba, Hale Beri, Šarliz Teron "oživele" su neke od filmskih junakinje koje osim neustašivoću plene i seksepilom

  • 0

Holivudski blokbasteri o poznatim junacima iz stripova uvek su centru filmske pažnje i rado su gledani. Među njima su i brojne heroine, koje, osim što pomažu u borbi protiv raznih zločinaca, često plene i svojom lepotom i seksipilom - Lara Kroft, Crvena Sonja, Žena mačka, Otrovna Ajvi, Crna udovica...

Telegraf Vam predstavlja TOP 10 najseksipilnijih filmskih heroina Holivuda.

Barb Vajer (Barb Wire) - Pamela Anderson

Popularna seks-bomba iz devedesetih godina Pamela Anderson tumačila je ulogu akcione herione Barb Vajer u istoimenom filmu Dejvida Hogana. Iako je film veoma loše ocenjen (ocena 3,1 na IMDB-u, prim.aut.), mnogi muškarci su ga upravo zbog nekadašnje “Plejboj” zečice odgledali bez primedbi.

Žena mačka ( Catwoman)– Mišel Fajfer, Hale Beri, En Hatavej

Čuvena heroina pojavljivala se u više filmova i TV serijala, a nju su glumile mnoge poznate holivudske glumice, od Mišel Fajfer, Hale Beri, pa do En Hatavej, koja će to učiniti u najnovijem serijalu o "Betmenu". Iako se od maske ne može videti lice glumice, kostim dovoljno potencira seksepil junakinje.

Otrovna Ajvi (Poison Ivy) – Uma Turman

Sećamo je se iz filma “Betmen i Robin” iz 1997. godine. Ovu antiheroinu tumačila je holivudska glumica Uma Turman, a osim što je pravila "probleme" popularnom heroju Gotam Sitija, svojom pojavom je zavodila sve prisutne.

Lara Kroft (Lara Croft) – Andželina Žoli

Verenica Breda Pita snimila je više filmskih serijala “Tomb Raider". Njoj je pripala glavna uloga seksipilne Lare Kroft, u kojoj se Žolijeva odlično snašla.

Nevidljiva žena (Invisible Woman) – Džesika Alba

Atraktivna holivudska glumica je činila lepšu četvrtinu “Fantastične četvorke”. Alba, koja tumači ulogu “Nevidljive žene”, u filmu Risa Ričarsa ima moć da stvori zaštitno polje.

Čudesna žena (Wonder Woman) – Linda Karter

Serija “Wonder Woman” po istoimenom Marvelovom stripu pojavila se na malim ekranima sedamdesetih godina prošlog veka. Glavnu junjakinju igrala je Linda Karter. Iako je sada u poznim godinama, glumica je u to vreme plenila svojom lepotom.

Crvena Sonja (Red Sonja) – Brigit Nilsen

Bivša supruga Silvestera Stalonea pravila je društvo Arnoldu Švarcenegeru u filmu "Crvena Sonja". Danska glumica tumačila je ulogu seksipilne i opasne varvarke, koja se sa čuvenim “Guvernatorom” borila protiv zajedničkih neprijatelja.

Aenon Fluks ( Aenon Flux)Šarliz Teron

Prelepa južnoafrička glumica se pojavila u ulozi Aenon Fluks, u istoimenom naučno-fantastičnom ostvarenju američke rediteljke Karin Kusame iz 2005. godine. Teronova glumi glavnu junakinju Aenon Fluks, koja pleni svojim stasom.

Mistik (Mistique) – Rebeka Romejn

Posle Otrovne Ajvi, došla je na red i još jedna seksepilna heroina.  U pitanju je Mistik, koju tumači atraktivna američka glumica Rebeka Romejn.  Ova junakinju odlikuje fleksibilnost i adaptacija, ali i izuzetno izazovna figura.

Crna udovica (Black Widow)Skarlet Johanson

Film koji obara sve rekorde jeste “Osvetnici” (“Avengers”), koji beleži rekordnu gledanost i zaradu. Jednu od glavnih uloga igra i prelepa plavokosa glumica Skarlet Johanson. Jedna od najlepših žena sveta igra Natašu Alianovnu Romanovu iliti Crnu udovicu, koja se takođe pojavljuje u drugom delu “Arjon Mena”. Johansonova je u svom liku objedinila neustrašivost i seksepilnost.

(izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA