≫ 

KRICI I STENJANJE, RAZBUDILI CEO HOTEL: Ovako je izgledala prva bračna noć Raste i Ane Nikolić

- Mladi par je bio prilično veseo kad se čekirao na recepciji. Dok smo u sistem unosili njihove podatke, oni su se sve vreme ljubili i grlili - rekao je izvor iz hotela

  • 29

Ana Nikolić udala se u tajnosti za repera Rastu, a posle prve bračne noću u hotelu Ćazima Osmanija, bračni par se uputio u Split, gde su zajedno nastupili na folk festivalu u "Spaladium Areni".

EKSKLUZIVNO: Ovo je venčani prsten koji je Rasta kupio Ani Nikolić! (FOTO) (VIDEO)

Oni su odseli u tamošnjem hotelu, iznajmili sobu, a kako piše "Kurir", tamo su ostavili utisak.

- Mladi par je bio prilično veseo kad se čekirao na recepciji. Dok smo u sistem unosili njihove podatke, oni su se sve vreme ljubili i grlili. Suprug je Anu grickao po vratu, a ona se smejala - rekao je izvor iz hotela.

Printskrin: TV Prva, Grand Magazin Tv Grand Printskrin: TV Prva, Grand Magazin Tv Grand

Navodno, iz sobe su se čuli krici, a nekoliko gostiju se požalilo.

- Dvoje turista sa drugog sprata sišlo je do recepcije da se žale na buku i čudne glasove koji dolaze iz sobe iznad njih. Posle su nam rekli da su ih zaposleni uverili da se ništa čudno ne dešava, već da je sobu iznajmio bračni par koji je na medenom mesecu. Goste to nije umirilo jer su vriska i buka potrajali još nekoliko sati, ali su bar znali da ljudi vode ljubav, a ne rat - zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA