KARLEUŠA: Novi omot i lista pesama sa albuma "DIVA"

Pogledajte listu pesama sa jubilarnog desetog albuma Jelene Karleuše koji izlazi 11. juna

  • 3

Objavljivanje novog albuma Jelene Karleuše najavljeno je za 11. jun, a pop diva i njen tim saradnika ušli su u poslednje pripreme pred sam početak kampanje albuma koji nosi naziv "Diva".

Pre nekoliko dana Jelena uradila spot za pesmu "Krimi Rad", kao i kadrove za reklamu i promotivne fotografije koje će krasiti omot diska.

Kako prenosi portal "Opera17", album "Diva" će izdavačka kuća "City Records" štampati u čak tri izdanja, te će tako pevačicini fanovi moći da odluče da li žele da kupe komercijalni primerak, standardni primerak ili luksuzni (de lux) primerak desetog studijskog albuma pevačice na kome su radili Marina Tucaković i "Atelje Trag".

- Zbog velikog iščekivanja albuma "Diva" on će se štampati u rekordnom tiražu od 300.000 primeraka, što ne treba da čudi kada se uzme u obzir činjenica da je JK napravila pauzu od četiri godine kada je diskografija u pitanju - otkrio je izvor blizak pevačici.

- Tačno je da će album "Diva" biti štampan u rekordnom tiražu u tri različita pakovanja. Svesni smo situacije u našoj zemlji, te će tako cena standarnog i komercijalnog izdanja biti izuzetno pristupačna, dok je limitirano izdanje koje je nešto skuplje, ali zaista revolucionarno, namenjeno najvatrenijim fanovima koji s tolikim nestrpljenjem očekuju njen deseti album. Jelena će predstaviti sva tri izdanja 11. juna u emisiji "Ami G Show" na televiziji "Pink" kada će premijerno izvesti nekoliko novih pesama - rekao je za "Opera-17.com" pevačicin PR Zoran Birtašević.

Album "Diva" će sadržati sledećih jedanaest pesama:

01. Mikrofon

02. Pucaj u ljbav [Ne vredi]

03. Krimi rad [feat. Teča]

04. Savršen zločin

05. Sodoma & Gomora

06. Insomnia [feat. Mirza]

07. Radim na bol

08. Muškarac koji mrzi žene

09. Duboko ranjena

10. Nova religija [Plava Šeherezada]

(A.V./Opera-17.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    30. maj 2012 | 15:27

    prevod ovih pesama treba ovako da bude: 1)penis 2)pucaju guzice 3)kurvin smrad 4)sado-mazo zločin 5)sodoma i gomora 6)mirzi smrde noge nemogu da spavam 7)smrdim na znoj 8)nijedan muskarac ne voli J(ebenu)K(erušu) 9)duboko penetrirana jk 10)nova kreatura Plavi Skot nakaradni Ime albuma zivot JK

  • sasa

    30. maj 2012 | 22:10

    Bravo Marko ! Nedvojbeno imas dobar ukus, JK je plagijat same sebe. Kada bi imala penis vecih dimenzija, garantovano bi sama sebe zadovoljavala. Tada bi slavodobitno izjavila "K...la sam samu sebe" Omot novog albuma joj sluzi kao inicijalna kapisla za samozadovoljavanje, njena narcisoidnost ne dopusta da dodje do nekog muzickog pomaka, vaznija je sama sebio od ........... ? Ionako je kic pevaljka, ona je pop pevacica ako ode u crkvu pa stane svesten covek pored nje "Pop i JK" Marko, sta mislis dali udara Tosicu porstenac ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA