Telegraf vas vodi na projekciju filma "Demon pod reflektorima" (FOTO) (VIDEO)

Moderna horor bajka "Demon pod reflektorima" stiže u bioskope u četvrtak, 4. avgusta

  • 0

Nakon brojnih festivala, film "Demon pod reflektorima" poznatog danskog reditelja Nikolasa Vindinga Refna, konačno stiže u bioskope i to od 4. avgusta. U glavnim ulogama su Kijanu Rivs i Ela Faning, a tom prilikom Telegraf vam poklanja po dve karte. 

ŽERAR DEPARDJE u komediji "Sveta ljubav" (FOTO) (VIDEO)

Najbržih dvoje koji se budu javili dobiće po dve karte za projekciju filma "Demon pod reflektorima" u Cineplexx Delta city-u, u četvrtak 4. avgusta u 22:50 časova, a potrebno je samo da lične podatke sa imenom, prezimenom i brojem telefona pošaljete na mail karte@telegraf.rs.

Foto: Promo Foto: Promo

Nikolas Vinding Refn koji se proslavio filmovima "Vozač" sa Rajanom Goslingom, napravio je jedan psihološki horor, ali ovaj govori o svim grehovima modne industrije: spletke, laži, zavist.

Foto: Promo Foto: Promo

Ela Faning igra Dženi, modela željnog slave koji se iz američke provincije seli u veliki grad - Los Anđeles. Njenu mladost i vitalnost, žene opsednute lepotom, počinju da proždiru i ona se nalazi ugrožena u svetu gde je sve dozvoljeno i gde cilj opravdava sredstva.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored Ele Faning u filmu igraju i Kijanu Rivs, Džena Malone, Barbara Hendriks, Bela Hitkout i mnogi drugi.

demon-1

Reditelj Nikolas Vinding Refn je za snimanje ovog filma imao samo šest miliona dolara, a opet ovaj film ima neverovatnu vizualnu lepotu.

Ideju da snimi ovaj horor dobio je zbog prelepih žena koje ga orkužuju: "Jedno jutro sam se probudio i shvatio da sam okružen ženama koje dominiraju. Neobično, ali odjednom se pojavio nagon da napravim horor film o opasnoj lepoti".

Foto: Promo Foto: Promo

Demon pod reflektorima je moderna horor bajka, koja će se posebno dopasti ljubiteljima mode, dizajna, umetnicima, a kako sve to izgleda na velikom platnu, saznajte u bioskopima od 4. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA