"Betmen" bez Džokera (VIDEO)

Reditelj nastavka sage o Betmenu potvrdio je da se u najnovijem filmu "Uspon mračnog viteza" glavni negativac ni ne spominje, jer prema njegovom mišljenju nije bilo glumca koji bi verodostojnije odigrao tu ulogu od pokojnog Hita Ledžera

  • 0

Reditelj filma "The dark knight rises" ("Uspon mračnog viteza") Kristofer Nolan potvrdio je da se u nastavku "Mračnog viteza" neće ni spominjati lik Džokera. Nakon smrti Hita Ledžera, nema nijednog glumca koji bi ga zamenio u ulozi glavnog negativca – niko nije ni tražio zamenu, do te mere da se Džoker u filmu "The dark knight rises" uopšte neće ni spominjati.

Iako je lik preživio prethodni film, Nolan kaže da je namerno odlučio da zaobiđe pitanje njegove sudbine, pa je tako za Empire izjavio:

- Uopšte se ne dotičemo Džokera. To je nešto što sam čvrsto odlučio, na osnovi svog odnosa s Hitom i iskustva koje sam s njim imao radeći na "Mračnom vitezu".

Reditelj je dodao da nije želeo da meša film i stvarnu životnu tragediju, pa se priča jednostavno nastavlja kao da Džoker nikada nije ni  postojao u njoj. U novom nastavku, uloga novog glavnog negativaca pripala je Tomu Hardiju.

Inače, pokojni Hit Ledžer je za ulogu Džokera u "Mračnom vitezu" 2009. godine posthumno dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu.

(A.V./Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA