Evo kako je Nataša Bekvalac odgovorila na priče da je divljala u hotelu i nije htela da plati račun!

- Ne volim kada mi dan pokvare zloće - napisala je pevačica

  • 15

Pevačicu Natašu Bekvalac naljutila je tvrdnja da se navodno ponašala bahato i ružno prema osoblju hotela u Igalu u kom je odsela, pa je rešila da žestoko odgovori.

ULTRA, MEGA, GIGA RIBE: Vruć dekolte Nataše Bekvalac i njenih seksi sestara će vas totalno SLUDETI! (FOTO)

Nataša je nakon pisanja jednog dnevnog lista rešila da se oglasi na Instagramu, i demantuje priču da je bila neljubazna i da nije htela da plati račun.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne volim kada mi dan pokvare zloće. Ne znam ni koji je krajnji cilj ovakvih tekstova sem možda pisati ružno pa makar i bez ikakvog povoda. U životu nikada za svojih 36 godina nisam izgovorila "Znaš li ti ko sam ja" niti sam ikad od svog stola ustala, a da svoj račun ne platim. Ja da vičem na konobara? Da on plaća moj račun? Gospode Bože! U životu se nikom nisam obratila neljubazno, pogotovo ne ljudima čiji sam gost. Ovakve stvari me povređuju kao čoveka i nažalost znam i od koga potiču što ne umanjuje moj ružan osećaj. Redakciji čestitam ako su postigli željeni efekat. Pametniji od mene kažu da se ovakve stvari zaustavljaju tužbama. Iskreno, kada dođe do ročišta mene strašno mrzi da se time bavim, prođe me bes, brzo zaboravljam i oprostim. Probajte tako i vi. Lakše je i lepše, verujte. I popijte nešto na moj račun - napisala je Nataša.

Foto: Instagram/bekvalceva Foto: Instagram/bekvalceva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !! Fox

    5. avgust 2016 | 19:32

    Zeno puknuces ...

  • ₩₩₩

    5. avgust 2016 | 21:13

    Koje odvratne sise -majko moja? Pa jel nisu bolje prirodne ma kakve bile.?Priroda što ti da -unakazis plastikom.Jer to laž isto?

  • Sandjama

    6. avgust 2016 | 07:43

    A da pozovete konobara, sefa sale, spremacice, managera hotela, nekoga od gostiju... . Napravite feljton u nastavcima... Smarate vise sa tim prostacima i prostakusama sa estrade.| To su spodobe koje, cast izuzetcima, ne zasluzuju nikakavu paznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA