SKANDAL U VRNJAČKOJ BANJI: Cane Partibrejkers pobesneo, pa TRESNUO ZVUČNIK O POD iz sve snage! (VIDEO)

Harizmatični frontmen je, od početka nastupa, bio nervozan zbog ozvučenja, a onda je, u jednom trenutku, potpuno "pukao"

  • 12

Nastup "Partibrejkersa" na "Lovefestu" u Vrnjačkoj Banji protekao je u znaku sjajne svirke, odličnog raspoloženja u publici, ali i Canetove nervoze zbog ozvučenja, koje je kulminiralo tokom pesme "Žurim".

Harizmatični frontmen je, od početka nastupa, bio nervozan zbog monitoringa. Nije uspevao da čuje sam sebe kako treba, i non-stop je prebacivao tehničkom osoblju zbog toga. Najavljivao je i da će publika, možda, prisustvovati najkraćoj svirci benda, što se, srećom, nije desilo. Svirka je, na oduševljenje publike koja nije osetila nikakve probleme oko zvuka, potrajala onoliko koliko je i planirano.

Kulminacija Canetove nervoze desila se tokom pesme "Žurim" kada je bes iskalio tako što je uzeo monitor i - svom snagom ga tresnuo ispred sebe.

Evo kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi...

    7. avgust 2016 | 01:13

    A, i ne izludeo.. Katastrofa ozvucenje.. Cane se ni ne cuje.. Nije njima lako u tim momentima..

  • Sanja

    7. avgust 2016 | 10:26

    Zašto se već jednom ne kaže da organizatori vecine koncerata uzimaju lošu opremu za jeftine pare kako bi uštedeli i briga ih za muzički rad, vežbe, ulaganja u snimanje, trud na komponovanju, pisanju tekstova, putovanjima da promovisu svoj rad itd. Loša oprema, priuceni tonci i nemar sav rad unište a i izvođači često stradaju što zbog udara struje od mikrofona, što od lošeg osećaja kako zvuče. Svi izvođači treba da napuste takve koncerte i festivale pa nek puknu dok ne nauče da cene tudji rad.

  • abvgd

    6. avgust 2016 | 21:04

    Jesi li ga popravio, majstore? Nekada sam ga obozavao, ali danas mi je takav smor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA