Supruga Bate Živojinovića ispunila poslednju želju legendarnog glumca (FOTO)

Lula Živojinović je, čim je prošlo malo vremena od smrti slavnog glumca, rešila da preuzme stvar u svoje ruke i ispuni želju svog supruga

  • 2

Supruga pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Lula Živojinović, ispunila je želju svog supruga i u njihovom domu ugostila slikara Maneta Trbovića, koji je naslikao portret legendarnog umetnika.

(VIDEO) Zajednička scena Bate i Mande. Od njihovog smeha nama kreću suze...

Slikar je uručio portret Luli pre nekoliko dana, budući da mu Batina smrt nije dozvolila da to uradi ranije, a ovo umetničko delo je odmah našlo počsno mesto u domu Živojinovića na Vračaru.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Lula je znala da se Bata dopisivao sa slikarom i da ga je hvalio. Bila je upućena u njegovu želju da ima taj portret na kojem je nasmejan, i zato je, čim je prošlo malo vremena od Batine smrti, pozvala umetnika u svoj dom. Odmah je odabrala mesto u dnevnoj sobi, gde će stajati portret - rekao je izvor blizak porodici za "Alo".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Žao joj je što Bata nije dočekao da sliku vidi na zidu, ali joj je drago što mu je ispunila jednu od poslednjih želja - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA