KRAJ U ZAJEČARU: "Eyesburn" svira oproštajni koncert na "Gitarijadi"! (VIDEO)

Bend će fanovima prirediti pravu poslasticu, nastupajući u originalnoj postavi

  • 0

Iako su putem društvenih mreža najavili definitivan prestanak rada grupe "Eyesburn", članovi ovog benda rešili su da u originalnoj postavi odsviraju oproštajni koncert u petak 12. avgusta u sklopu 50. zaječarske "Gitarijade".

Harizmatični frontmen i osnivač grupe Nemanja Kojić Kojot naglasio je da se raduje nastupu na jubilarnoj Gitarijadi, ’"jer je ona bila i ostala sinonim za rokenrol i odličnu živu svirku’":

’- Naš nastup na ovogodišnjoj "Gitarijadi" bio je davno zakazan, i nismo imali srca da ga otkazujemo, pogotovo što je reč o festivalu sa najdužom tradicijom na Balkanu. Zato smo došli na ideju da se okupimo u originalnoj postavi – Alek Petrović za bubnjevima, Laza Vladimir Lazić na basu i ja na vokalu, gitarama i duvačkim instrumentima.

- Taj početak pamtimo po velikim stvarima – prvom albumu, prvom velikom koncertu u Hali sportova i sjajnoj muzici i energiji. Zato sam rešio da sa Lazom i Alekom izađem pred zaječarsku publiku i ponovo oživim tu magiju - dodao je Kojot.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Biće to naš oproštajni koncert i pravi način da ’’zatvorimo krug’’ postavom sa kojom smo i započeli karijeru - zaključio je on.

"Eyesburn" će, zajedno sa "Bjesovima" i "Ribljom čorbom", nastupiti u petak 12.avgusta na Gradskom stadionu. Ulaz na sve večeri zaječarske "Gitarijade" je, baš kao i boravak u rok kampu, besplatan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA