KAMEN STIŽE IZ AFRIKE: Ovako će izgledati spomenik Marinka Madžgalja

- Pošto spomenik neće biti standarnih dimenzija, Marinkovi roditelji su tražili dozvolu od uprave groblja da im dozvoli postavljanje spomenika - rekao je izvor upućen u priču

  • 11

Porodica Marinka Madžgalj, navodno, podići će nadgrobni spomenik preminulom glumcu, a kako piše "Alo",  biće gotov u septembru.

- Marinkov otac se dogovorio sa jednim kamenorescem iz okoline Šapca da mu napravi spomenik, koji koji će biti od skupocenog granita tipa belfast, kojeg nema kod nas. Pošto spomenik neće biti standarnih dimenzija, Marinkovi roditelji su tražili dozvolu od uprave groblja da im dozvoli postavljanje spomenika, koji će biti viši i širi od drugih, i dobili su je - rekao je izvor za ovaj dnevni list, i nastavlja:

Printskrin: Youtube/G Production Printskrin: Youtube/G Production

- Spomenik će biti od crnog granita, a Marinkova slika će biti sa obe strane. Imaće mali krov, a sama nadgrobna ploča biće deblja od standardnih, odnosno, biće debljine šest umesto tri centimetra.. Pošto u našoj zemlji okolini nema materijala koji želi Madžgaljeva porodica, kamen će biti uvezen iz Afrike... Njegovi roditelji, sestra i devojka su i dalje neutešni... - naveo je izvor upućen u priču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cash®

    9. avgust 2016 | 20:00

    Razumem sećanje i bol porodice iz koje je Marinko potekao, međutim, postavljanje bilo kakvih monumentalnih obeležja bilo kome je čist promašaj. Nikakav spomenik ne može vratiti jače sećanje na pokojnika. Ako ga nema u glavama ožalošćenih, nijedan spomenik ga ne može pojačati ili vratiti. Neko natpisa: '...bolje njegovoj ćerki...'. Tačno. On bi to isto uradio. Uložio bi u budućnost. Tako i najbliži treba da shvate i znaju. Neka mu je večna slava!

  • maja

    9. avgust 2016 | 19:12

    kajva bahatost! bolje da su toliki novac dali marinkovoj ćerki. ako nisu voleli bivšu snaju valjda vole unuku.

  • The Spatula

    9. avgust 2016 | 18:58

    E bas nema taj kamen... Puna Srbija kamena iz Afrike, Kine, Svedske, Portugala, Spanije, Italije i bas taj fali... Bem ti zivot...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA