Muž Eltona Džona: Madonin govor je sraman!

''Njen 'Zlatni globus' je nezaslužen, a ona je očajna'', napisao je Dejvid Furniš na svom Fejsbuk profilu.

  • 2

Nakon što je Eltona Džona postavila na svoje mesto za vreme dodele Zlatnih globusa, i pobedila ga u kategoriji ''Najbolja originalna pesma rađena za film'', na adresu Madone stigla je lavina uvreda.

Nakon završene dodele 'Zlatnih globusa', suprug Elton Džona, Dejvid Furniš je na svom Fejsbuk profilu napisao kako je Madonin ''globus'' nezaslužen, i kako je to samo još jedan od dokaza da ove nagrade nemaju veze sa zaslugama.

Njen govor na dodeli je okarakterisao kao sraman i narcisoidan, a onda se osvrnuo i na njenu izjavu o Lejdi Gagi, rekavši da je to pokazatelj njenog očaja.

''Kada sam prvi put čula pesmu 'Born this way', primetila sam sličnosti sa mojom pesmom 'Express Yourself', ali mi to ne smeta, jer sam očigledno uticala na rad Lejdi Gage. Gaga mi se dopada, jer u njoj delimično vidim sebe,'' izjavila je ranije Madona.

Na kraljicu popa je ogorčen i DJ White Shadow, producent Gagine pesme ''Born This Way'', koja je u javnosti okarakterisana kao kopija Madoninog hita ''Express Yourself''.

Revoltiran Madoninom izjavom da su ove pesme slične, producent je na svom Twiteru izneo veliki broj uvreda na njen račun.

 

(Tekst: Mladen Mitrić/Izvor: fotpforums.com, Foto: Getty, Twitter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ale_k_spears

    17. januar 2012 | 14:37

    Madge kicking ass all the time. http://t.co/6m1sbuIP via @ComTrade

  • MladenBIZZ

    17. januar 2012 | 12:10

    Muž Eltona Džona: Madonin govor je sraman! http://t.co/3A52uKSf

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA