Paris Hilton ostavila dečka jer nije dovoljno poznat

Nasledinica lanca hotela „Hilton“ ljubomorna na vezu Kim Kardašijan i Kanje Vesta, jer izuzetno zaokuplja svetsku medijsku pažnju i ne može to da podnese

  • 0

Popularna starleta Paris Hilton ne može da podnese što se toliko piše o vezi Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Naslednici „Hilton“ imperije takođe smeta što se njenoj vezi sa di-džejom Afrodžekom uopšte ne posvećuje pažnja, jer nikome nije zanimljiva.

Stoga, Paris je odlučila da ostavi svog dečka jer nije dovoljno poznat. Ona se požalila svojim prijateljima kako ne može da smisli Kim Kardašijan s kojom se susrela nedavno na filmskom festivalu u Kanu.

- Ona će uvek biti bolna tačka za Paris, jer misli da Kim bez nje ne bi bila tako uspešna. Smatra da joj nije bila verna prijatejlica i da ju je iskoristila kako bi postala slavna – rekao je izvor blizak pevačici.

Kardašijanova, s druge strane, ne razmišlja o životu bivše prijateljice.

-  Kim nije briga za Paris niti za to što misli o njoj. Njihovo prijateljstvo nikada nije bilo iskreno, sve se vrtelo oko Paris. Kim ne misli na nju niti joj nedostaje – dodao je izvor.

Paris Hilton pokušava da se vrati na muzičku scenu, pošto je lansirala novi singl pod nazivom “Loud”.

(izvor:24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA