SRAMOTA: HRT okrivio Ninu Badrić za neuspeh na Evroviziji (VIDEO)

Predstavnica HRT-a smatra da bi Badrićeva dobila više glasova da nije otišla na operaciju glasnih žica

  • 1

Samo nekoliko dana po završetku "Pesme Evrovizije", na površinu su isplivalip roblemi na relaciji Hrvatske radiotelevizija - Nine Badrić. Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem “Evrosongu” smatra da je Javni servis njene zemlje trebao da učini više za nju, prenose 24sata.hr. Prema navodima, Nina Badrić je uz pomoć menadžerke Mije Milovčić i dva sponzora sama organizovala hrvatsku zabavu.

HRT se pravda da nije imao budžet zato što je u recesiji.

- Bilo nam je važnije voditi ljude bitne za Ninin nastup, a to su bili njen šminker i muzički producent – rekla je Elizabet Homsi, okriviši finasijsku krizu za ovaj propust.

Ona je, takođe, dodala da Ninina zabava nije uopšte bila ključna za dopiranje do publike, ili dobra za predstavljanje Hrvatske i njene delegacije. Predstavnica HRT-a smatra da bi Badrićeva dobila više glasova da nije otišla na operaciju glasnih žica, pri čemu je propustila gostovanja u Makedoniji, Bugarskoj, Sloveniji, Holandiji i Malti. Ove zemlje su inače bile u grupi sa Hrvatskom, kao i Srbija.

- Sigurno bismo dobili više telefonskih glasova i tri boda za ulazaku finale da Nina zbog operacije glasnih žica nije morala da  otkaže gostovanja u Makedoniji, Bugarskoj, Sloveniji, Holandiji i Malti.

Da podsetimo, hrvatska kompozicija "Nebo" nije ušla u veliko finale "Evrovizije", zauzevši tek 12. mesto u drugom polufinalu.

(izvor:24sata.hr/foto: Nina Badrić Fejsbuk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA