Desetina tinejdžerki povređeno na koncertu Džastina Bibera (VIDEO)

50 obožavateljki stradalo u stampedu na besplatnom koncertu popularnog pevača. Biber imao lakši potres mozga na narednom koncertu u Parizu

  • 1

Za vreme besplatnog koncerta tinejdž-senzacije Džastina Bibera, održanom u glavnom gradu Norveške, povređeno je oko pedeset tinejdžerki, prenosi portal "TMZ". Do incidenta je došlo u jednom trenutku kada su devojčice usled haosa prouzrokovan gužvom stradale. Hitna pomoć je intervenisala 14 puta, a ozbiljnije povređenih nije bilo.

- Već sam angažovao Agenciju za vanredne situacije da ispita ceo slučaj, od planiranja koncerta do postavljanja pozornice. Moramo saznati što se tačno dogodilo - rekao je gradonačelnik Osla Fabian Stang.

Policija je bila bilizu odluke da proglasi vanredno stanje zbog desetina hiljada obožavalaca koji su se nekotrolisano kretali ulicama prestonice Norveške.

Što se tiče Džastina Bibera, koji je na turneji pod nazivom "Believe", on je imao malu neprijatnost na narednom koncertu u Parizu. Naime, na nastupu u glavnom gradu Francuske, popularni pevač je udario glavom u stakleni zid i zaradio manji potres mozga. Biber je portalu "TMZ" rekao da se osećao čudno za vreme izvedbe poslednje numere i da je posle 15 sekundi, kada se vratio iza bine, pao u nesvest. Mladi kanadski pevač će i pored poteškoća nastaviti sa turnejom.

(izvor: Index.hr/Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA