LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Jelena Krunić pokazala dečka, i koju je neverovatnu stvar uradila zbog njega! (FOTO) (VIDEO)

Jelena Krunić je konačno pokazala kakvog macana je upecala, a potom je snimila video u kojem je hejterima poručila: "Duvajte ga!"

  • 52

Šta god da uradi, Jelena Krunić privlači veliku pažnju a sada je iznenadila sve kada je pokazala kako izgleda njen novi dečko.

ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Jelena Krunić otkrila šta radi da bi imala BRAZILSKU guzu! (VIDEO)

Jelena je objavila nekoliko zajedničkih slika sa Danielom Dakijem Savićem i njeni fanovi su komentarisali da su "preslatki zajedno"...

A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on

A nakon što je Savić otputovao u Stokholm, tužna Krunićeva je objavila video na Jutjubu u kojem je pokazala da je obrijala glavu zbog svog dečka, a nije propustila ni da svima koji je ne vole poruči: "Hejteri, duvajte ga!". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez mozga

    25. avgust 2016 | 13:10

    Sta ce tebi hejteri kad ti sama sebe ne volis,djevojko imas ozbiljan problem u glavi.Jadni tvoji roditelji sa tobom.Trebali su ti pomoci na vrjeme.

  • СРБИЈА

    25. avgust 2016 | 14:12

    Шта ти је дрога сунце ти...

  • Banjaluka

    25. avgust 2016 | 13:50

    Ti si sama sebi najveci hejter jer to sto ti sama sebi radis je patoloski problem idi lijeci se ne pravi vise budalu od sebe.Srozala si se prenisko toliko da vec pocinjes da budes predmet zaljenja a hejtera ti nemas mila moja da bi ih imala moras biti neko i nesto a ti pogledaj sama sta si snimila sve ce ti biti jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA