Ova zvezda "Granda" igraće zajedno sa Natašom Bekvalac u mjuziklu (FOTO)

- Posebno se radujem da jedan tako talentovan mlad čovek, koji sjajno izgleda za tu ulogu i fantastično peva - rekao je reditelj Ljubiša Ristić

  • 1

Informacija da će Nataša Bekvalac igrati Dragu Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke" privukla je ogromnu pažnju. Osim panonske Barbike, još jedna naša muzička zvezda će zaigrati u ovom pozorišnom komadu.

Kako prenosi Sputnjik, u mjuziklu ćemo videti i nekadašnjeg pobednika "Zvezda Granda" Dušana Svilara. Ovaj momak igraće Dragutina Dimitrijevića Apisa.

Printskrin: TV Grand Printskrin: TV Grand

- Glavnu ulogu Dragutina Dimitrijevića - Apisa, zajedno sa našim vodećim glumcem KPGT-a Lazarom Jovanovim, sprema pobednik "Zvezda Granda" 2007. godine Dušan Svilar. On je mladić koji je u međuvremenu napustio estradu. Završio je muzičku akademiju, na kojoj tvrde da se 15 godina nije pojavio takav tenor na našem Konzervatorijumu. On je školovan operski pevač, a ovo će mu biti prva velika uloga na pravoj sceni. Posebno se radujem da jedan tako talentovan mlad čovek, koji sjajno izgleda za tu ulogu i fantastično peva, bude moj đak mesec dana i da ga ja spremim za scenu i glumu - rekao je reditelj mjuzikla Ljubiša Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA