Ima se, može se: Jelena Kostov kupila BMW!

Zvezda Granda iskeširala 16.000 evra za polovni automobil

  • 0

Pevačica Jelena Kostov pre mesec dana kupila je automobil BMW X3, koji je platila 16.000 evra! Zvezda Granda prodala je stari "audi", dodala još nekoliko hiljada evra i u Novom Sadu kupila četvorotockaša starog tri godine.

- Tačno je da sam uzela kola, kaže Kostovka za telegraf.rs, i dodaje: Nekoliko dana sam bila bez auta i bukvalno sam jedva funkcionisala. Ovaj BMW je odličan i presrećna sam što konačno imam automobil po svom ukusu. Crne je boje i ima svu dodatnu opremu, klimu, navigaciju, kožna sedišta – navodi pevačica.

Iako su je mediji ranije dovodili u vezu s kontroverznim biznismenom Radosavom Savatijevićem Kenetom, čini se da mlada pevačica uspeva da i bez pomoći sponzora lepo zardi, pošto joj je u planu da, posle automobila, skupi i novac za kupovinu novog stana:

- Radim dosta, ne zavisim ni od koga i nadam se da ću, ovim tempom uskoro moći da skupim novca za neki skromniji stan u Beogradu – zaključuje Jelena Kostov. (Z.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA