LILA KRV NA SVE STRANE! Tijanu Ajfon isekli razbijenom flašom po vratu, hitno prebačena u bolnicu!

Dve grupe momaka su se potukle zbog starlete, i Tijana je izvukla deblji kraj a lekari su joj rekli da je imala više sreće nego pameti

  • 45

Starleta Tijana Ajfon umalo je nastradala kada je usred kafanske tuče, isečena razbijenom flašom po vratu i odmah prebačena u bolnicu gde su joj lekari rekli da je imala veliku sreću jer je posekotina samo dva milimetra od glavne arterije!

PEVAČICA DOBILA 20.000 EVRA ZA SEKS: Tijana Ajfon otkrila ko se SVE bavi prostitucijom na estradi!

- Jedna grupa mladića prepoznala je starletu, te su poželeli da veče provedu sa njom i poslali su joj piće za sto, za kojim je ona već sedela sa nekoliko muškaraca. Momci koji su bili u društvu Ajfonke skočili su da objasne ovima što su joj se nabacivali da je ona sa njima i tada je nastao pravi haos. Svi su poskakali i počela je masovna tuča u kojoj su joj pojedinci razbili flaše o sto i krenuli na "protivnike". U fajt su se uključili i članovi obezbeđenja, ali nisu uspeli da ih smire - kaže izvor lista "Alo" koji dodaje da je zatim nastao opšti haos.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Tijana je u početku bila paralisana, a onda je ustala i pokušala da smiri situaciju. Tada ju je jedan od momaka zakačio oštrom ivicom razbijene flaše po vratu. U trenutku kada je krv počela da lije na sve strane, svi su se ukočili jer su bili svesni da ukoliko joj je presečena arterija, to može biti pogubno. Kako ne bi imala posla sa policijom, odmah su je odvezli u jednu privatnu kliniku, gde su joj lekari rekli da je imala više sreće nego pameti jer je posekotina tik uz glavnu arteriju. Nakon što su joj izvadili staklo i previli ranu, puštena je na kućno lečenje - ispričao je jedan od prisutnih.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Sa druge strane, Tijana nije želela da komentariše ovaj incident.

- Sada je sve OK. Molim vas, ne dižite frku, tek što su smirile strasti - rekla je starleta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA