SPEKTAKL U ARENI: Šaban, Lukas i Haris pevaju u čast Tome Zdravkovića!

Među umetnicima koji će pevati na koncertu u čast legendarnog Tome, nalaze se i Aco Pejović, Saša Matić, Ana Bekuta, Duško Kuliš, Snežana Đurišić, Zoran Kalezić, Lepa Lukić, Keba, Merima Njegomir, Legende, Enes Begović, Novica Zdravković, Marko Bulat…

  • 16

Muzički spektakl u znak sećanja na Tomu Zdravkovića biće održan 28. septembra u "Kombank areni", a na sceni će se pojaviti više od 50 umetnika koji će odati počast legendarnom boemu.

SPEKTAKL NA KONCERTU U ČAST TOME ZDRAVKOVIĆA: Arena kao Skadarlija

Hitove koje je tokom života stvorio i otpevao slavni pevač, koji već 25 godina nije među nama, otpevaće njegove kolege i prijatelji među kojima se nalaze Šaban Šaulić, Haris Džinović, Halid Bešlić, Aca Lukas, Aco Pejović, Saša Matić, Ana Bekuta, Duško Kuliš, Snežana Đurišić, Zoran Kalezić, Lepa Lukić, Keba, Merima Njegomir, Legende, Enes Begović, Novica Zdravković, Marko Bulat…

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Spisak učesnika, kako saznajemo, još nije zaključen i na njemu će se naći i brojne regionalne zvezde, kao i glumci sa kojima se Toma tokom života družio.

Da podsetimo, "Arena" će biti pretvorena u Skadarliju iz vremena kada je živeo i stvarao legendarni umetnik, a sve izvođače će uživo pratiti orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odabir i uvežbavanje pesama su već počeli, i najveći problem sa kojim se suočavamo je koje pesme odabrati iz tako bogatog repertoara. Ipak, sigurni smo da će publika uživati jer će na jednom mestu čuti sve najveće hitove legendarnog Tome - izjavio je Bane Obradović, organizator koncerta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    3. septembar 2016 | 15:18

    Hvala im svima što će nas podsetiti na njega, ali njegove pesme je mogao da otpeva samo on, nije u pitanju samo glas, već i emocija s kojom je pevao, jedan je bio Toma, jedinstven!

  • Bosna

    3. septembar 2016 | 15:16

    Toma je bio legenda i ostaje; svaka cast Za organizaciju.. Toma je znao otpjevati pjesme iz srca i duse.. Koga nije slusao nemoze znati sta je dobra pjesma ista je Toma istavio iza sebe... Cestitam na organizaciji koncerta.

  • Dado

    3. septembar 2016 | 18:25

    Sta ce Marko Bulat tu... Covjek veze sa vezom nema...sramota za muziku. Ostali.....respekt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA