RAZVOD OD 180.000 EVRA! Haos tek počinje, evo šta sve bivši muž traži od Dare Bubamare! (VIDEO)

- Nema govora da će se Dara i Milan razvesti sporazumno i dogovorom. Milan je dosta para uložio u Darinu karijeru, pogotovo u njenu povratničku ploču posle porođaja - tvrdi izvor blizak Bubamari i Kesiću

  • 15

Nakon što je nedavno potvrdila da se razvodi od Milana Kesića, Daru Bubamaru čeka žestoka bitka na sudu, budući da njen suprug, kako se priča, traži starateljstvo nad sinom Kostom (7) ali i više od 180.000 evra koliko je, kako tvrdi, uložio u Darinu karijeru.

Dara objavila NAJBEZOBRAZNIJU sliku svojih ogromnih grudi, priznala da se razvela pa otišla u manastir! (FOTO)

Inače, Dara i Milan već mesecima ne govore niti se viđaju, što nije ni čudno kada se pogleda šta sve Milan zahteva od Dare.

Foto: Instagram/darabubamara_official Foto: Instagram/darabubamara_official

- Nema govora da će se Dara i Milan razvesti sporazumno i dogovorom. Milan je dosta para uložio u Darinu karijeru, pogotovo u njenu povratničku ploču posle porođaja. Tada je iskeširao oko 100.000 evra, a narednih godina još oko 50.000. Pored toga, on od Dare traži i da mu vrati "porše kajen" koji joj je poklonio pre dve godine. Milan je njoj dao mnogo više novca kroz skupe poklone, nakit, garderobu, ali to neće tražiti natrag - ispričao je izvor "Kurira" blizak (uskoro bivšem) bračnom paru.

Foto: Facebook/bluetrocadero Foto: Facebook/bluetrocadero

A ekipa "Paparazzo lova" je više puta snimila Daru koja je u "poršeu" divljala po Beogradu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    4. septembar 2016 | 09:48

    Sram te bilo da se u tim god tako ponasas. Malo ves da dobijes a puno da izgubis. I taj tvoj glas koji je dobar sve si kompromitovala. Nikakva majka ni supruga. Ponasas se kao prostititka i vidi se do cega ti je. I treba covek sve da ti uzme. Jer je cutao trpeo tvoje glupe bljutave besove. Ti nekome zena? Nemoj.

  • Goci

    4. septembar 2016 | 10:24

    A sta sad oce...hteo je zenu pevacicu...i da se cuje za njega.....brate to kosta...

  • Lija

    4. septembar 2016 | 09:54

    I treba da je odere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA