≫ 

JK ZAVADILA TURKE: Igrač Fenerbahčea muvao Karleušu, navijači Bešiktaša objavili RAT! (FOTO)

Ozan Tufan je javno pokazivao koliko je odlepio za Karleušom, što je izazvalo pravi rat navijača Bešiktaša i Fenerbahčea

  • 37

Ni kriva ni dužna, Jelena Karleuša se našla usred velikog skandala u Turskoj, koji je izazvao Ozan Tufan, fudbaler Fenerbahčea koji je javno, na sve moguće načine, pokazivao koliko je izgubio glavu zbog srpske pevačice, iako je ona srećno udata, i to za Duška Tošića, igrača konkurentskog Bešiktaša.  

STOTINE KOMENTARA I HILJADE LAJKOVA: Karleuša prvog dana odvela ćerke u školu! (FOTO)

Tufan je postao glavna tema turskih tabloida, jer je stalno lajkovao Karleušine slike na Instagramu, pisao dvosmislene tvitove o njoj, pokazivao koliko joj se divi i pati zbog nje...

Ovo je izazvalo pravi rat navijača Fenera i Bešiktaša, i dok jedni tvrde da Ozan mora da se smiri i ostavi Jelenu na miru, drugi su ubeđeni da ona treba da bude upravo sa Turčinom.

Foto: Promo Foto: Promo

Pod velikim pritiskom javnosti, Ozan Tufan je ugasio svoj Instagram nalog na kojem je imao skoro pola miliona pratilaca.

Foto: Promo Foto: Promo

Čekamo nastavak - i biće veoma zanimljivo kako će reagovati Duško Tošić, a sledeći derbi između Fenerbahčea i Bešiktaša će sigurno biti... eksplozivan. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PeNi

    4. septembar 2016 | 15:05

    Šta joj pa dižete rep toliko???? Čuj...zavadila Turke!!!! Baš se slatko nasmejah!!!!

  • Luna

    4. septembar 2016 | 12:52

    Ovakav, ko ovaj Turcin joj super odgovara. Idealan par.

  • Lela

    4. septembar 2016 | 13:00

    Ja mislim da na svijetu ne postoji trenutno veci ego od njenog.Mozete misliti neko se u Turskoj prepucava zbog nje.Sta reci....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA