Zaštitnik: Povratak Mela Gibsona u velikom stilu (FOTO) (VIDEO)

Novi film Mel Gibsona Zaštitnik će premijerno biti prikazan u četvrtak, 15. septembra u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center u okviru još jednog Men`s night događaja sa početkom u 20 časova, a ulaznice su već u prodaji

  • 6

Mel Gibson je nekada bio jedan od najvećih zvezda na planeti, a davnih 80-ih i 90-ih godina nije postojala osoba koja nije bila zaljubljena u njega. Ovog septembra, za sam kraj leta, nam dolazi njegov najnoviji film koji će definitivno evocirati uspomene na glumca iz najboljih dana i probuditi staru ljubav u vama.

Foto: Promo Foto: Promo

U filmu Zaštitnik, Gibson glumi bivšeg osuđenika Džona Linka čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge.

Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u "igru" na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.

Foto: Promo Foto: Promo

Iz dosad objavljenih trejlera ne možemo da zaključimo zašto je Džon bio u zatvoru, ali je sigurno bio neki vid opasnog nasilja.

Pored Gibsona, u filmu igraju i Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

Foto: Promo Foto: Promo

Iako je Mel je imao težak period u poslednjih nekoliko godina, zbog donošenja nekoliko nepromišljenih odluka u svom ličnom životu, ovo bi mogao da bude novi početak njegove karijere, budući da se vraća žanru u kojem ga publika najviše voli.

Dok se spremte za poslednji akcioni film ovog leta pogledajte najnoviji trejler filma koji u bioskope širom Srbije dolazi 15. septembra i spremite se za Zaštitnika.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    5. septembar 2016 | 17:07

    Film sam gledao i mogu reci da nije nista posebno,daleko ispod proseka.

  • Putin R.S

    5. septembar 2016 | 17:32

    I ja sam ga gledao i bas je dobar film. Nesto slicno kao Edge of Darknes.

  • Cika Srba

    5. septembar 2016 | 17:53

    Limunadica....ima ga na filmotopii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA