VLADA: Nataša i Ava mi nisu devojke, 50.000 ću potrošiti za školovanje!

Trenutno sam slobodan. Nataša Bekvalac i ja nismo u vezi, a Avi sam objasnio da možemo da budemo samo drugovi. Od samog polaska na Kostariku mi je izjavljivala ljubav, kaže pobednik "Survajvera" za Telegraf.rs

  • 2

Pobednik "Survajvera" Vlada Vuksanović nije bio siguran u pobedu, ali se potajno njoj nadao. U intervjuu za Telegraf.rs zgodni maneken otkiva kako će potrošiti svoju nagradu, da li ima devojku, kako će se odužiti Avi i kako je bilo sa Natašom Bekvalac na Ibici.

- Potajno sam se nadao tome da ću pobediti, ali dešavalo se svašta na glasanju. Šokiran sam i oduševljen što je ispalo ovo sa Avom, jer nisam bio potpuno siguran, pošto se ona dvoumila između mene i Milana. Neke stvari nikad ne možeš da znaš, ali verovao sam joj.  Bilo je neizvesno do kraja - rekao je Vlada za Telegraf.

Vlada je kao jedini preživeli na Kostariki nagrađen sa 50.ooo evra, koje planira da uloži u školovanje.

- Nagradu planiram da potrošim na fakultet, a već večeras idem sa prijateljima da proslavim pobedu. Nas 18 tamičara "Survajvera" idemo da potrošimo određenu sumu.

Na pitanje kako reaguje na Avinu zaljubljenost, Vlada je odgovorio:

- To je počelo od samog polaska na Kostariku, još u autobusu. Sedeli smo jedan pored drugog i ona mi je tada tačno u 12 čestitala rođendan. Ava mi je kasnije u nekoliko navrata rekla kako se oseća, ali sam joj svaki put rekao šta ja o tome mislim. I ona to zna. Mi smo dobri drugari i nadam se da će tako i ostati.

Mladi maneken je sa šest glasova Velikog veća proglašen za najboljeg takmičara četvrte sezone "Survajvera" i smatra da je pobeda opravdana.

- Mislim da sam zaslužio pobedu. Bio sam korektan i iskren prema svima. Sve sam pričao ljudima u lice i nisam spletkario. Zamerili su mi što to nisam radio, ali ja sam tako vaspitan. Samim tim što je većina glasala za mene, mislim da je zasluženo.

Ipak, računao je na podršku određenih ljudi koji nisu za njega glasali, a drugi su ga, pak, prijatno iznenadili.

- Iznenadilo me glasanje Jelene i Mije. Čudno mi je jer sam gledao koliko su se radovale mom ulasku u finale, a šta je moglo da se promeni od tada, ne znam. I sama Jelena je rekla da nije gledala emitovanje šoua i nije mogla da vidi nešto što joj se nije svidelo. Ja sam bio u Grčkoj, nisam bio ovde da bih ih nečim uvredio. Kristinin glas me pozitivno iznenadio, jer znam da se dvoumila između mene i Nikole.

Maneken kaže da nema devojku i da nije zaljubljen, a takođe je demantovao priče o vezi sa Natašom Bekvalac. On se nedavno vratio sa Ibice, gde su snimali spot za Natašinu novu pesmu.

- Bilo nam je super na Ibici, snimali smo dva dana, ali smo imali vremena i za odmor. Ne, Nataša i ja nismo u vezi, nemam devojku trenutno  - izjavio je pobednik.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranac

    3. jun 2012 | 16:14

    Ako je neko zasluzio pobjedu onda je to Sebastijan ili Milan,nikako Vlada

  • sasa

    4. jun 2012 | 07:22

    Sebastijan je svojim stavom prema rijalitiju i nacinu kako je dosao u finale, zasluzio pobedu. Glasanje bi se odvijalo sasma drugacije da Sebastijan nije izjavio "Pored nas niko nije imao sanse doci do finala" uverio je VV da je ipak sve bilo farsa. Farsa je i uverenje da pobedjuje najsposobniji, sposobnost nije merilo, vec dogovori i nacin kako vodis intrige. Producent bi trebao razmisliti o nacinu takmicenja, jednostavno treba izmisliti borbe koje bi eliminisale nesposobne, a vece je tu da koordinira, tako se ne bi dogodilo da neko da izjavu "Mi smo se dogovorili i niko nije imao sanse uci u finale sem nas" !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA