Zoran Marjanović ulazi u "Parove"?

- Treba mu prižiti šansu da se odbrani u javnosti od presude koja mu je nametnuta - rekao je Milomir Marić

  • 40
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf

Muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, navodno razmišlja o ulasku u rijaliti "Parovi".

Pregovori treju već mesecima, a kako piše "Alo", Zoran želi da objasnio naciji kroz šta je sve prošao, i koliko je voleo svoju pokojnu suprugu.

- Čelni ljudi televijzije "Hepi" ubeđuju Zorana da uđe u novu sezonu rijalitija "Parovi". Njemu će biti obezbeđeno da sve vreme dok je vili dobija informacije o toku istrage što je bio jedan od njegovih uslova. Takođe neće smeti da iznosi detalje istrage u javnost o čemu su mu lekciju održali inspektori sa kojima se konsultovao. Njegov ulazak je kec u rukavu koji produkcija ima i ovu informaciju drži u tajnosti - otkriva izvor blizak čelnim ljudima "Hepija".

Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic Foto: Fejsbuk / Zoran Marjanovic

Iako nije želeo da potvrdi da je dogovor postignut Milomir Marić je objasnio zbog čega bi Marjanović bio dobar učesnik rijalitija.

- On je izazvao veliko interesvoanje u javnosti pre svega zbog ubistva koje se dogodilo. Veoma je intrigantna ličnost pogotovo što je njemu presuđeno u javnosti, a nigde nema pravih dokaza. Policija zajedno sa tužilaštvom, nije mogla da skupi dokaze koji bi se poklapali sa onim što se u javnosti govori. On je bio optužen za ubistvo a dokazi su govorili nešto drugo. Treba mu prižiti šansu da se odbrani u javnosti od presude koja mu je nametnuta - rekao je Marić za "Alo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    6. septembar 2016 | 23:54

    Srbijooo zemljo pa mi sve vise licimo na cirkus

  • S

    7. septembar 2016 | 00:23

    Ovo je morbidno.

  • ALIEN RESURRECTION

    6. septembar 2016 | 23:50

    Ako zoki udje u parove u mojoj kući će dnevni boravak biti strogo zabranjena zona . I neću nikom dozvoliti da gleda tevelizor .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA