MANDIĆ, ŠTAJDOHAR I STJEPANOVIĆ su počeli sa sinhronizacijom Trolova

Sećate se onih luckastih igračkica sa velikim očima koje su se razlikovali po boji kose? Studio DreamWorks Animation ove jeseni predstavlja film upravo o njima - "Trolovi", koji u domaće bioskope stiže 3. novembra

  • 0

Za našu najmlađu publiku, studio Moby Dub je već počeo sa radom na sinhronizaciji ove animirane komedije, a glavne uloge tumače Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović. Ana svoj glas pozajmljuje optimističnoj i veseloj princezi Trolova - Maki, dok je pesimističnog realistu Zakerala oživeo Marko. Glavnoj zlici ovog animiranog filma glas pozajmljuje naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti, Maka vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasili svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena.

 

Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Bioskopska publika će od 3. novembra biti u prilici da širom Srbije uživa raspevanoj animiranoj komediji "Trolovi", koja u sebi ima poznate pesame kao što su "True Color", "Total eclipse of the heart" i popularni hit od Džastina Timberlejka "Can't Stop The Feeling". A kako sve to zvuči na sprskom jeziku, pogledajte u ovom kratkom videu:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA