KUSTA ŽESTOKO UZVRAĆA UDARAC: Depardje je raspadnuti alkoholičar, prevarant i nemoralna drtina!

Nakon što je glumac isprozivao režisera, Emir je rešio da mu odgovori

  • 33

Francuski glumac Žerar Depardje isprozivao je Emira Kusturicu i rekao da je on lažov i prevarant, a sada mu je režiser brutalno odgovorio.

PRVO PRIZNANJE ZA KUSTU, SLOBODU, MONIKU... Film "Na mlečnom putu" osvojio nagradu "Mladi zlatni lav"! (FOTO)

Kusturica je rekao za Žerara da je lopov i alkoholičar u izjavi koju je dao za portal Iskra.co.

- Zamislite kada bih ja rekao za Depardjea da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olaškica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao ostalom i Francuzi - kaže Emir.

Foto: Tanjug/AP/ANSA Foto: Tanjug/AP/ANSA

GLAMUR U VENECIJI: Sloboda Mićalović očarala sve u jeleku, Kusta zaplakao na premijeri svog filma (FOTO)

Depardje je rekao i da mu nije jasno zašto je Monika Beluči pristala da bude u filmu "Mlečni put", ali Kusturica mu nije ostao dužan.

- Zamislite kada bih ja za Depardjea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pišanja, u prvoj klasi "Er Fransa" upravo iza sebe ostavio go*no, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera - odgovorio je Kusturica na uvrede francuskog glumca.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    11. septembar 2016 | 12:26

    Tako je,Kusturice....čojeka je uništio alkohol i samoljublje....nekad je bio faca a danas je jedna napuhana bačva jeftine rakije.....umjesto da je došo kod nas na memorijal u selo i pozdravio narod.....sve su to belosvjetska gamad,htjeli bi biti idoli a mi osim poštovanja dragog Boga,nemamo drugi put.....

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    11. septembar 2016 | 15:52

    Monika Beluči - obojicu muči!;-);-)

  • Vesna

    11. septembar 2016 | 14:18

    Tako je Emire, sve si tacno rekao, alkos u delirijumu lupa gluposti. Jednog Dana kad prsne taj naduvani balon ostace samo smrad .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA