Bred Pit snima film o Merilin Monro

Holivudski glumac produciraće film "Blonde" o životu najpoznatije plavuše na svetu, a još nije poznato da li će imati i ulogu u filmu

  • 0

Slavni glumac Bred Pit biće producent filma o najpoznatijoj plavuši na svetu Merilin Monro. Reditelj filma "Blonde" trebalo bi da bude Endrju Dominik, koji je sa pripremama za snimanje počeo u isto vreme kada je i Sajmon Kartis počeo da snima film "Moja nedelja sa Merilin".

Projekat "Blonde" je tada stopiran, a sada je ekipa pojačana sa Bredom Pitom na mestu producenta.

Biografski film, koji će  se najviše baviti njenom karijerom, ali će se oslanjati i na roman "Blonde" Džojs Karol Ots, u bioskope bi trebalo da stigne na leto naredne godine. Za sada nije poznato ko će igrati glavnu ulogu i da li će Pit glumiti u filmu.

Pit i Dominik su već radili zajedno u filmu "Killing them softly", koji je premijerno prikazan na nedavno završenom Kanskom festivalu.

- Raditi sa Bredom je zadovoljstvo. Verujem da ćemo uspeti da obezbedimo 15 miliona dolara i da počnemo sa radom. Želim da napravim skup film i da od njegovog uspeha zarade svi koji na njemu budu i radili. 'Blonde' ne može biti jeftin, jer želim da se u njemu pojave i velika imena - izjavio je Dominik.

(A.V./Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA