OPTUŽBE: Nove pesme Severine i Nataše Bekvalac plagijati? (VIDEO)

Poznate pevačice optužene da su njihovi novi hitovi, premijerno izvedeni u nedavnom zaršenom rijatiti šouu „Survajver“ - KOPIJE!

  • 5

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković predstavila je novi singl u subotu u finalu „Survajvera“ posle nekoliko meseci pauze na muzičkoj sceni. Ona je sa Anom Bebić otpevala pesmu „Italijana“, za koju se smatra da će biti pravi letnji hit. Međutim, prema navodima portala Index.hr, Severina je melodiju svoje nove pesme „pozajmila“ od numere Rade Manojović „Marakana“. 

Da stvar bude bizarnija, i novi singl Nataše Bekvalac je „optužen“ za plagijat. Pesma „Pozitivna sam“ je naime kopija pesme izraelskog muzičara Moše Pereza “Ani shelach”, prenosi Scandal.rs. Naime, internet zajednica smatra da je atraktivna pevačica "pozajmila" remiks numere navedenog pevača.

Da li su novi hitovi Severine i Nataše plagijati, procenite sami. Vaše mišljenje možete ostaviti u komentarima.

(izvor: Index.hr/Scandal.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biesse

    4. jun 2012 | 13:32

    Pa kako drugacije? gde mi znamo sami da napravimo nesto? a pevaci neobrazovani tupi i glupi da bi i skontali sta pevaju a kamoli da znaju da je to tudje..... odnosi se prvenstveno na PINK i slicno....

  • LokoGirl

    4. jun 2012 | 21:20

    Pa ova severinina nije uopste slicna Marakani!

  • SickBoy

    4. jun 2012 | 14:28

    Ju pa ovo je sok za mene, stvarno nisam imao predstavu da ovo mogu biti kopije, ne verujem :))). Ahahahhaha :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA