Bivši farmer uhvaćen u strasnom poljupcu sa seksi manekenkom! (FOTO)

Pevač Marko Vanila je uslikan kako na obali mora razmenjuje nežnosti sa zgodnom brinetom

  • 3

Na domaćoj estradnoj sceni zaista je mnogo slučajeva da je tokom snimanja muzičkih spotova došlo do ljubavi između pevača i lepotica koje statiraju, pa je tako i slučaj sa učesnikom pete sezone "Farme", Markom Vanilom.

Mia Borisavljević će vas začarati OGROMNIM grudima, nećete moći da se odlepite od ekrana! (VIDEO)

Ukoliko je suditi po fotografijama nastalim tokom ekranizacije nove pesme Marka Vanile, čini se da je on, između deset polugolih seks bombi, pronašao svoju simpatiju!

Foto: Promo Foto: Promo

- Moram da vam priznam da sam se odlično snašao! To uopšte nije teško kada si okružen prelepim devojkama! Ali, kakav je tek bio naš "after party" posle snimanja, to već ne smem da vam ispričam! - kroz smeh je izjavio pevač, koji se uporedio sa čuvenim zavodnikom.

Foto: Promo Foto: Promo

- Pravi sam Kazanova prema scenariju, koji je takav da me juri i "muva" deset golih žena, ali meni to više nije zanimljivo, jer tražim onu posebnu. A to je, pretpostavljate po nazivu pesme - "Mala" - rekao je pevač.

Foto: Promo Foto: Promo

Upravo sa ovom posebnom devojkom Marko je uslikan kako na obali mora razmenjuje nežnosti, a da li je to bio deo spota ili je "mala" pak zaista osvojila pevača, videćemo već u ponedeljak kada nas na njegovom oficijalnom Jutjub kanalu očekuje premijera ovog ostvarenja.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    13. septembar 2016 | 23:56

    Marko Vanila , auuuuu brateeeeee

  • Milenko

    14. septembar 2016 | 16:21

    Imas li ti ista drugo da obuces sem te bjele kosulje

  • Penzioneri

    15. septembar 2016 | 12:34

    Kazu da mi gledamo te rijaliti sto nije tacno.ja se stidim sto zivim u ovoj drzavi zbog ovakve perveznjake.moja unuka studira teologiju i zavrsila je muzicku violinu i skoluje glas na akademiji drzavnoj.imam koga i da slusam i koga da gledam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA