Nina Badrić: Optužbe Hrvatske televizije su neljudske (VIDEO)

Ni Željko Joksimović nije išao na evropsku turneju pa je bio treći. Prema meni se nisu poneli ni ljudski ni profesionalno – rekla je Badrićeva na optužbe HRT-a.

  • 1

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem održanom “Evrosongu” Nina Badrić odgovorila je na optužbe HRT-a. Da podsetimo, iz hrvatskog Javnog servisa  naveli su između ostalog da je fijasko na najvećem evropskom muzičkom takmičenju nastao, zato što je Nina otišla na operaciju glasnih žica. Zbog ovog poduhvata hrvatska predstavnica nije posetila neke ključne zemlje koje bi joj navodno dale veliki broj poena.

- Lako je poslije bitke biti general, ali učinila sam sve što je bilo potrebno da u Bakuu ostavim što bolji utisak.

Nina je takođe navela da su joj čestitale kolege i da je to veoma raduje.

- Dobila sam samo čestitke kolega i to je ono što me raduje. Otkazala sam nastupe u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj jer su trebali biti baš u vreme oporavka koji je trajao tačno 15 dana. Morala sam samo da čutim. Nisam smela ni zevati u mikrofon - objasnila je Nina juče na Adria Music Conferenceu u Umagu.

Hrvatatska pevačica je takođe navela da je odmah posle oporavka otputovala u Makedoniju i Srbiju. Za neuspeh u Bakuu smatra da nije kriva, a optužbe na njen način su, kako kaže, neljudske i neprofesionalne.

Svoj trenutni odnos sa HRT-om okarakterisala je rečenicom:

- Licemerno je sad kriviti druge i plakati nad prolivenim mlekom.

Nina je takođe navela da gostovanja nemaju veze sa plasmanom Hrvatske na “Evrosongu”.

- Željko Joksimović nije obišao nijednu zemlju pa je bio treći – rekla je Badrićeva, pitavši se da li su i drugi da li sve o sebe.

Badrićeva je zauzela 12. mesto u drugoj polifinalnoj večeri, što nije bilo dovoljno za finale.

(izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SickBoy

    4. jun 2012 | 20:07

    Eh Nina Nina, Hrvatska jednostavno ne moze ostaviti dobar utisak u nekim zemljama. Ostala je jos samo nekolicina zemalja koje ne znaju kolike ste vi USTASE!!! Pa vas bre ni Hitler nije htio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA