UNITAS PROTIV TRGOVINE LJUDIMA: Održana humanitarna GALA VEČERA U NJUJORKU, najavljena premijera filma POSMATRAČI (VIDEO) (FOTO)

Veliki broj poznatih ličnosti dao je svoj doprinos kupovinom karte i učestvovanjem u aukciji nagrada, čiji će prihodi biti usmereni na projekte borbe protiv trgovine ljudima u Srbiji i svetu

  • 0

U jednom od najprestižnijih prostora u Njujorku, dvorani Capitale na Menhentnu, održavana je druga po redu, sada tradicionalna, Gala večera u organizaciji humanitarne organizacije Unitas Fond.

Veliki broj poznatih ličnosti dao je svoj doprinos kupovinom karte i učestvovanjem u aukciji nagrada, čiji će prihodi biti usmereni na projekte borbe protiv trgovine ljudima u Srbiji i svetu.

Među poznatim članovima džet seta, čiji je domaćin bio gospodin Mo Stojanović, sinoć su se okupili Leonardo Di Kaprio, Pamela Anderson, Paris Hilton, Scott Eastwood, Toni Garrn, Andreja Pejic, Sara Sampaio, Martha Hunt, Anna Ewers, Sebastian Stan, Rachel Hilbert, Sophie Simmons, Vita Sidorkina, Ebonee Davis, Dean and Dan Caten, Devon Windsor, Barbara Fialho, Valery Kaufman, Cindy Bruna, Valentina Zelyaeva, Mohammed Al Turki, Daphne Groeneveld, Enikő Mihalik, Rianne ten Haken, Alina Baikova, Fernanda Motta, Hanne Gaby Odiele, Elizabeth Sulcer, Aluna George, Nataša Vojnović, Ophelie Guillermand, Vladimir Restoin Roitfeld, Mina Cvetkovic, Roberto Dutesco i mnogi drugi.

Foto: Michael Loccisano/Getty Images for UNITAS Foto: Michael Loccisano/Getty Images for UNITAS

Kako je izgledao ovaj gala događaj, možete pogledati ovde.

Ovom prilikom predstavnici Unitas Fonda su najavili i premijeru filma „Posmatrači“ o trgovini ljudima, koji će premijerno biti prikazan na RTS-u u oktobru mesecu, a u kome su probono učestvovali naši poznati glumici, kao što je: Miloš Petrović, Tamara Krcunović, Radoje Čupić, Vanja Ejdus, Aleksandar Đurica, Aleksandar Srećković, Monika Romić, Jakov Jevtović, Danica Radulović, Jovana Stević i Maja Šipovac. Maja Šumonja, Đorđe Mišina, Simona Sićović, Aleksandra Stojmenović, Nikolina Kokunešovski, Katarina Živković, Jagoš Milošević, Janko Kovačević, gde scenario potpisuje Nataša Drakulić, a režiju Nikola Ljuca.

Sa sigurnošću možemo reći da je Njujorško veče proteklo uspešno i da su, zahvaljujući dobrim domaćinima Unitas fonda, te performansu Maxwell-a, gosti mogli da uživaju u prelepoj atmosferi ovog događaja, usmerenog ka poboljšanju našeg društva i buđenje svesti da je trgovina ljudima jako bitan problem sa kojim se svet suočava.

Unitas Fond je međunaordna humanitarna organizacija koja nastoji da pronađe rešenje za borbu protiv trovine ljudima, razvijajući programe prevencije, edukacije i pružanju podrške na temu trgovine ljudima.

U 2015/2016 godine Unitas fond je u Sribiji pokrenuo projekat “Prevencija i edukacija omladine i dece o problemima trgovine ljudima”, zajedno sa Ministarstvom proveste, nauke i tehnološkog razvoja i Centrom za zaštitu žrtava trgovine ljudima, gde je obučio 80 trenera iz oblasti prosvete na ovu temu, koji će u ovoj školskoj godini nastaviti edukaciju i prevenciju dece u školama širom Srbije.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA