DAČA IKODINOVIĆ POSLE 8 GODINA O KOBNOJ NESREĆI: Samo Nataša i ja znamo šta se dogodilo te noći! (VIDEO)

- Pogrešio sam, popio sam, vozio sam brzo, katastrofu sam napravio, ali sebi. I mojoj porodici, i mom ocu i mojoj sestri sam napravio katastrofu - rekao je Ikodinović

  • 8

Pre osam godina na Vidovdan, Danilo Dača Ikodinović je doživeo tešku saobraćajnu nesreću koju je jedva preživeo i koja je označila kraj njegove karijere, a slavni vaterpolista je sada otkrio nekoliko detalja iz te kobne noći 2008.

Glumci popljuvali Natašu Bekvalac, a ovako je Kojo ODBRANIO pevačicu i zapušio usta kolegama! (VIDEO)

Nekoliko godina nakon Ikodinovićeve nesreće, on i Nataša Bekvalac su se razveli, a Danilo ne voli previše da priča o saobraćajki koja mu je promenila život.

- Šta je bilo to samo ja znam, zna i ona, naravno. E sad, šta ona hoće da iznosi, šta neće, nek radi šta hoće, nemam problem. Mislim, voleo bih da to ne radi, al' pošto radi, nek nastavi - sve ok - izjavio je Ikodinović u emsiji "Ekskluziv" i dodao da mu je nateže pala činjenica da su mu u najvažnijim trenucima pojedinci okrenuli leđa.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ja sam sve svoje platio jer sam mogao materijalno da platim. Hvala Bogu nije bilo teških posledica po druge, osim za mene. Kasnije se šest meseci provlačilo kao da sam ja imao nameru da ubijem tog čoveka. Nisam, pogrešio sam, popio sam, vozio sam brzo, katastrofu sam napravio, ali sebi. I mojoj porodici, i mom ocu i mojoj sestri sam napravio katastrofu. Ostalima ne. Niko to više nije osetio nego njih troje - zaključio je Dača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diva

    17. septembar 2016 | 17:39

    Secam se gostovala kod nekog u programu i plakala zbog njega?Posle razvod??Moj muz je imao isto udes i prosao gore od njega??Al ja sam i dalje uz njega i bicu jer ga volim do neba i to traje vec godinam i decenijama.

  • hmm

    17. septembar 2016 | 19:34

    Ja ne kapiram sta je ona lose rekla? Osim da joj je to bio najgori period u zivotu nije spomenula ni sta ni kako...

  • pa reci vise celu pricu!

    18. septembar 2016 | 00:39

    A sta se dogodilo te noci..sto je hteo sebe da unisti...cuo je da je bila sa kim? Pa sto ne kaze..svake godine kaze jednu rec vise..reci celu recenicu i to je to! Uvek daje naznake,sta je to ona radila te noci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA