Vrela sreda na Portu uz Amadeus bend!

Sreda je idealan dan za provod, pogotovo ako odaberete splav PORT. Amadeus Bend koji će svojom vrhunskom muzikom nesumnjivo napraviti atmosferu za pamćenje!

  • 1

Članovi grupe Amadeus, iako su jako popularni u regionu i šire, o sebi govore da su skromni momci iz Leskovca, koji su prešli trnovit put do zvezda. To je bilo nekada.

Postavši svesni činjenice da su postali jedan od najboljih muzičkih sastava u regionu, Amadeus bend hvata se u koštac sa najtežim pesmama i osvaja simpatije mnogobrojne publike.

Foto: Promo Foto: Promo

Ono što je posebno interesantno, pored njihovih live nastupa i ozbiljnih tematika kojima se bave u svojim tekstovima, jesu profesionalni, visokobudžetni spotovi koji prate sve njihove velike hitove. "Kupi me", "Moja zemlja", "Ona i ja", "Žurka", "Krv i navike" hitovi uz koje ćete, u nekoj sasvim novoj energiji, sa starim bendom, uživati do ranih jutarnjih sati.

Sa njima nikada nije dosadno - uvijek sjajna atmosfera, drugačiji nastup i imidž od onog na koji smo navikli – stvari su koje krase ove momke.

Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom i provedete kao nikada do sada u sredu na spavu "Port".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA