LUKAS, PEJOVIĆ, SAŠA MATIĆ... Evo kakav spektakl se sprema u čast Tome Zdravkovića i šta je IZNENAĐENJE VEČERI! (VIDEO)

Ekipa Telegrafa porazgovarala je sa učesnicima koncerta u znak sećanja na legendu i saznala uz koju Tominu pesmu zaplaču, šta će pevati u Areni, kao i ko će biti najveće iznenađenje 28. septembra

  • 5

 

Koncert u čast pevača Tome Zdravkovića, od čije je smrti prošlo 25 godina, biće održan 28. septembra u Kombank areni, a u večeri sećanja na legendu učestvovaće brojni popularni pevači iz Srbije i regiona.

 

NABOLJA ANEGDOTA O LEGENDI: Toma Zdravković priznao strancima da je lud! (VIDEO)

 

Tomine hitove pevaće u Areni i odati čast jedinstvenom i neprežaljenom pevaču: Šaban Šaulić, Haris Džinović, Halid Bešlić, Aca Lukas, Aco Pejović, Saša Matić, Ana Bekuta, Duško Kuliš, Snežana Đurišić, Zoran Kalezić, Lepa Lukić, Merima Njegomir, Marko Bulat, Legende, Novica Zdravković, Enes Begović i drugi.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Nije lakše s godinama. Pogotovo kad se vratim u Beograd, sva sećanja ožive ponovo. Tome nema fizički, ali još uvek postoji, pesme se pevaju, narod ga voli - rekla je Gordana Zdravković, supruga pokojnog Tome Zdravkovića.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Toma je jedistven, svaka njegova pesma je originalna - prokomentarisao je Bora Čorba.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

U sedećem prilogu pogledajte i kako je bilo na 25-godišnjem pomenu legendi Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju u Beogradu, 16. septembra:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    20. septembar 2016 | 22:42

    Kakve veze Lukas, Pejovic i Matic imaju sa Tomom? On je covek pevao narodnu muziku, a ova trojica turbo folk, koji je unistio mlade

  • Sanja

    27. septembar 2016 | 21:05

    Super Bice vrhunski pevaci Haris Lepa Saban Merima

  • Muzicar

    26. septembar 2016 | 19:28

    Aca je iskljucivo bezobrazno hrabar peva falsira i ko su mu muzicari losi samo da on bude dominantan.znam ga oduvek i nisam sa njim da radim.znamo se ne zavidim mu ali ne pistujem ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA