ŽELIM VELJKU DA RODIM DETE: Lepa Ksenija otkrila da li su se Cecin sin i ona ZAISTA venčali! (FOTO)

- Stalno smo zajedno, vraćam se ponovo u Banjaluku kada završim poslovne obaveze u Beogradu. Bukvalno se ne odvajamo jedno od drugog - izjavila je Ksenija Bujišić

  • 13

Nakon što se prekjuče internetom proširila glasina da su se Veljko Ražnatović i Ksenija Bujišić venčali, oglasila se Ksenija i objasnila zbog čega je promenila svoje prezime na Instagramu.

Cecin sin se ženi Ksenijom, a Maša se smuvala sa unukom poznatog pevača? (FOTO)

- Stvarno neću da komentarišem to venčanje, koje mnogi pominju, mislim da je prerano za to i da je glupost. Promenila sam prezime zato što sam želela, ne vidim potrebu da nekome to predstavlja neko značenje. Ne mislim da je to nešto strašno - rekla je Ksenija za "Alo" i dodala da bi volela da Veljku rodi dete.

- Za sada je mnogo rano da pričamo o tome, mislim na trudnoću. Ali kada dođe do toga, to neću uspeti da sakrijem. Rodila bih mu dete, volim ga najviše na svetu. Ali, polako, još smo mladi. Lepo nam je u vezi, srećni smo i zadovoljni, a drugačije i ne bismo ni mogli da budemo zajedno. Stalno smo zajedno, vraćam se ponovo u Banjaluku kada završim poslovne obaveze u Beogradu. Bukvalno se ne odvajamo jedno od drugog - zaključila je Bujišićeva.

Foto: Instagram/vr_arktigar Foto: Instagram/vr_arktigar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA