GLEDAOCI ĆE ODLEPITI: Evo koja seks-bomba će sa Kalinićem voditi Pinkove zvezde! (FOTO)

 
  • 10

- Ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i smatram je ogromnim izazovom. Dugo sam na javnoj sceni i mislim da će mi to biti prednost - kaže atraktivna pevačica koja će biti partnerka Milanu Kaliniću

U novoj sezoni "Pinkovih zvezda" koja počinje 1. oktobra, najveće iznenađenje će biti Mia Borisavljević koja će sa Milanom Kalinićem predstavljati voditeljski tandem, na sceni i u bekstejdžu.

VELIKO IZNENAĐENJE: Evo ko je PETI, misteriozni član žirija "Pinkovih zvezda"! (FOTO)

Pevačica kaže da jedva čeka početak "Pinkovih zvezda" kao i da oseća tremu jer ovo će joj biti prvi voditeljki angažman.

Printskrin: Youtube/Marko Vanilla Printskrin: Youtube/Marko Vanilla

- Ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i smatram je ogromnim izazovom. Dugo sam na javnoj sceni i mislim da će mi to biti prednost, ali sa druge strane imaću sigurno ogromnu odgovornost da ispunim očekivanja produkcije koja su velika. Uzdam se i u pomoć Milana Kalinića koji je već izašao u susret i sa kojim radim uveliko na pripremama pred početak snimanja. Strepim od reakcija publike, ali verujem da činim pravu stvar. U sam rad žirija se neću mešati niti to komentarisati. Smatram da je izbor odličan i da je šou zagarantovan. A ukoliko i ja budem uspela da doprinesem svemu biću neizmerno srećna. Od Pinka sam dobila dobre uslove za rad i to je bio jedan od razloga zbog čega sam prihvatila ovu novu ulogu u svom životu. Bila sam nakratko i glumica, pa zašto se ne bih sada okušala i kao voditelj. Smatram da pevačka karijera neće trpeti jer su snimanja dobro organizovana i ostavljaju mi dosta prostora za estradni deo posla - poručila je Mia Borisavljević.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Emitovanje treće sezone "Pinkovih zvezda" počinje u subotu, 1. oktobra, a svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se novi žiri (Zorica Brunclik, Dragana Mirković, Aleksandra radović, Dara Bubamara i Šaban Šaulić) ophoditi međusobno i kako će se Mia snaći u novoj ulozi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    22. septembar 2016 | 14:22

    Не видим ту неку лепоту, моје ћерке су лепше али се не трпају по телевизијама па било шта да раде само да је на екрану. Фуј!

  • Danko

    22. septembar 2016 | 14:56

    Ovo seks-bomba ha ha ha!!!!!

  • Bojan

    22. septembar 2016 | 14:20

    Samosvesni i kulturni ljudi ne prate paradu kiča i šunda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA