≫ 

Ovaj poznati pevač je voleo da popije, ali NIKAD DA ČASTI! (FOTO) (VIDEO)

U vreme kada je Safeta Spasić zvana Keva radila u bifeu Doma sindikata, bilo je umetnika koji su uvek bili spremni da plate piće nekom drugom, ali je bilo i onih čiji je dinar bio veliki kao kuća

  • 8

Safeta Spasić, zvana Keva, je žena koja je radila u bifeu Doma sindikata, u periodu kada su u njemu prodefilovale sve značajne ličnosti iz svega zabave, estrade i filma. U intervjuu koji je dala davne 1971. godine, pričala je o svim dogodovštinama poznatih lica kojima je prisustvovala, ali je jednog pevača posebno izdvojila - Tomu Zdravkovića!

NABOLJA ANEGDOTA O LEGENDI: Toma Zdravković priznao strancima da je lud! (VIDEO)

Tih godina u dvorani beogradskog Doma sindikata održavale su se velike manifestacije, festivali zabavne i narodne muzike, solistički koncerti, filmski spektakli.

Čuvena Keva je u vreme kada je dala intervju za "TV Novosti", a preneo "Yugopapir", te 1971. godine, u bifeu radila već 14 godina, i uvek je bila nasmejana.

Foto: TV novosti/Yugopapir Foto: TV novosti/Yugopapir

Kako je tada pričala, u bifeu je bilo svega, od zajedničkih sedeljki posle koncerata, filmova i predstava, do po koje svađe, ali nikada fizičkih nasrtaja.

Između onih koji vole da popiju i onih koji to ne praktikuju, bilo je kavaljera, ali i onih koji su teško "drešili kesu".

Foto: Youtube/Tomislav - Toma Zdravković Foto: Youtube/Tomislav - Toma Zdravković

- Tozovac, Safet, Nedžad i Kanaricac su veliki kavaljeri. Časte prijatelje, poznanike, kolege. Uvek su spremni da plate piće. Ima, međutim, i onih drugih, čiji dinar je veliki kao kuća. Takav vam je Toma Zdravković. On voli da popije, ali ne voli drugome da plati. Onih trećih, onih pravih grebatora koji samo gledaju ko će da im plati piće, više nema. Iskorenili su se nekako - ispričala je Keva i nadovezala se na priču o nesporazumima:

- Ima i gužvi, svađa... Ti ljudi su na neki način i konkurenti, znaju da se uzajamno podsmevaju pa da se nekada i posvađaju. Tako se, jednom desilo da se Kvaka ozbiljno posvađao sa nekim, ne sećam se više ko to beše, oko nekog cveća ili devojke, šta ja znam. Zamalo da se i potuku. Ipak, sve se dobro završilo, tuče nije bilo.

Pogledajte kakav su spetakl najavili poznati pevači koji će nastupiti na koncertu koji će biti odrćan u čast Tome Zdravkovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA