≫ 

Brena zabranila Stefanu da se druži sa sinom Goce Božinovske, evo i zbog čega! (FOTO)

- Brena je ponosna na svoje sinove, lepo su vaspitani i ni sa jednim od njih nikada nije imala problema - izjavio je izvor

  • 5
Lepa Brena, Stefan, Mirko Šijan Foto: Instagram/lepabrenaa, Facebook/mirkosijan

Stariji sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, došao je u Srbiju na kratak period, a majka mu je navodno odmah zabranila da se druži sa Mirkom Šijanom, sinom njene koleginice Goca Božinovske.

Brena dala sinu 50.000 evra da započne s poslom, Viktor odabrao NEOBIČAN biznis

Budući da mladog Šijana u poslednje vreme bije negativan glas i prate razni tekstovi, Brena ne bi želela da se i njen sin nađe u sličnoj situaciji, pa mu je navodno blagovremeno savetovala da se skloni od mogućih problema i ne bude u društvu koje "drugima upada u oči".

Foto: Facebook/mirkosijan Foto: Facebook/mirkosijan

- Brena je ponosna na svoje sinove, lepo su vaspitani i ni sa jednim od njih nikada nije imala problema, a to što se s vremena na vreme o njima piše zbog devojaka sa kojima se viđaju, ne brine je uopšte niti joj to smeta. Međutim, nikako neće da dozvoli da joj se deca provlače po štampi u negativnom kontekstu - izjavio je izvor za "Kurir".

- Zato je Brena i rešila da reaguje kada su pojedini mediji objavili da je Mirko Šijan navodno uhapšen. Odmah je porazgovarala sa Stefanom i objasnila mu da nije dobro da nastavi sa da se druži sa njim, jer svašta može da mu se desi ni krivom, ni dužnom - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    27. septembar 2016 | 18:11

    I pametno. Onaj dečko nije u vinkli to se vidi iz aviona.

  • Samo tetki da odnesem lek

    27. septembar 2016 | 18:04

    Zabrani ti njemu da se ne goji vise

  • .S. S.

    27. septembar 2016 | 16:55

    Verujem da plače cela Srbija zbog ove tužne vesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA