Go2 Halloween 9: Božanstvena komedija

Znate li kom krugu pakla pripadate?

  • 0

Anđeli, čujete li naš zov? Bludnici, razvratnici, lažljivci, lenjivci, izdajnici, nasilnici, nevernici, jeretici, proždrljivci, vruće li je u paklu? Valjate li se u blatu svojih ogavnosti i grehova ili ih pak ispovedate u Čistilištu? Da li znate kom krugu onostranih svetova pripadate?

Go2 travelling vas ove godine poziva da u subotu, u noći 29.10. proputujete onozemaljskim kraljevstvima i priznate sebi kom od devet krugova pripadate, da li Pakla ili Raja, i to razotkrijete na devetom po redu Go2 Halloween maskenbalu koji će se ove godine održati u jednom od najboljih underground klubova- Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovogodišnja tema maskenbala je Danteova "Božanstena komedija", jedna od najčitanijih poema u istoriji sveta. Go2 Halloween maskenbal je najveći Halloween maskenbal u Srbiji koji svake godine okupi oko 3000 maskiranih ljudi u različitim prostorima kao što su bili Depo magacin, BelExpo Centar, Mikser House, Dom Omladine Beograd, KPGT, Geozavod, Guarnerius... Pored izbora najpoznatijih DJ-eva, odličnog društva, i fenomenalnog provoda, ono što maskenbal čini autentičnim je scenografijakoja je iz godine u godinu sve upečatljivija i ni jednog posetioca ne ostavlja ravnodušnim. Povod ovemanifestacije nije sam Halloween već jednogodišnja prilika da stavite (ili skinete) svoje maske,iznesete svoju kreativnost, dobro se provedete, a možda i zaljubite.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao i predhodne godine i ove godine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, svakog ponedeljka počev od 26.09. svaki humanitarac koji poželi da dobrovoljno da krv dobiće mali znak pažnje u vidudve ulaznice za maskenbal. Radno vreme transfuziološkog autobusa je od 10h do 16h, a mesto na kojem ga možete naći je parking ispred Doma Narodne skupštine. Promo karte po ceni od 700 dinara moćiće da se kupe u pretprodaji od 24.09. a u punoj ceni od 1000 dinara od 01.10. u Mikser House-u, kao i na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima ili online.

Na kraju samo ostaje da se zapitate- "U kom ste krugu"?

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA