Pijani Relja usred noći hteo da upadne u porodilište kod Nikolije i Ree!

- Preklinjao je da ga vodimo u bolnicu. Jedva smo ga zaustavili i objasnili mu da ne može usred noći da upada u porodilište - rekao je Reljin prijatelj

  • 14
Relja Popović, promocija, Nikolija Jovanović Foto: Telegraf

Pevačica Nikolija Jovanović donela je na svet devojčicu po imenu Rea, a njen izabranik Relja Popović je to proslavio sa prijateljima. Reper je tom prilikom navodno malo više popio, pa je počeo da plače i moli da ga puste da uđe u porodilište i vidi ćerku.

NAJLEPŠA DEVOJČICA BAKINA: Vesna opisala kako se osećala kada je prvi put uzela unuku u naručje!

Relja je bio veseo pa je "ušao u čašu", a onda navodno počeo da plače i moli da ga vode da vidi Reu.

- Vodite me kod Nikolije, hoću da vidim ćerku! - ponavljao je Relja, međutim prijatelji su ga sprečili da ode u porodilište "Narodni front".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Preklinjao je da ga vodimo u bolnicu. Jedva smo ga zaustavili i objasnili mu da ne može usred noći da upada u porodilište. Nenormalno je želeo da ih vidi - kaže jedan Reljin prijatelj za "Kurir".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Relja se baš veselio, lomio čaše i pevao, a onda je u jednom momentu, nakon ponoći, krenuo da plače i govori: "Ne verujem da sam postao tata! Ljudi, ja sad imam svoje dete!". Skoro ga nisam video tako pijanog - otkrio je Reljin prijatelj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Reljinoj proslavi rođenja male Ree su prisustvovali i prijatelji sa estrade: Stefan Cvijović Cvija, di-džej Šone, kao i Popovićev nekadašnji partner iz grupe "Elitni odredi" Vlada Matović i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pablo Serbiancafe

    28. septembar 2016 | 21:52

    Ko je bre ovaj taliban Relja?

  • Veverica

    28. septembar 2016 | 20:51

    Jadnicak nezna ni da se ponasa...

  • Boban

    29. septembar 2016 | 08:21

    Ti si prvi čovek koji je dobio ćerku. Šta umišljaju ovi kvazi VIP? Lupio bih ti šamarčinu da sedneš na to razmazeno dupe Klovnu jedan. Glumi opasnog momka, a plakao je kao p.... kad mu mama uzme Play Station.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA