Ava Karabatić ponovo pokazala grudi! (VIDEO)

U emisiji "Studio 45", u kojoj je gostovala sa Vladom Vuksanovićem i Sebastijanom Flajsom, Avi je iz uzane i izazovne haljine stalno izletala bradavica

  • 0

Bivša učesnica rijalitija "Survajver" Ava Karabatić je vodila glavnu reč tokom gostovanja u emisiji Studio 45 na RTL-u.  Tom prilikom joj je iz uske izazovne haljine stalno izvirivala bradavica.

U video-poruci, koju je sa Kostarike poslala svojima, Ava je zamolila roditelje da joj oproste ako su joj slučajno grudi izletele u borbama i molila ih da razumeju jer su to ipak "njeni aduti". Čini se da mlada Hrvatica svoje adute zna kako da koristi.

Ava je bila gost zajedno sa pobednikom "Survajvera" Vladom Vuksanovićem i Sebastijanom Flajsom. Ona je izjavila da je ne dotiče ako je neko ne voli ili voli.

- Ko me ne voli neka me pljuje u lice. I Mariju Magdalenu su... Ko tebe kamenom, ti njega hlebom - prokomentarisala je Ava odnos javnosti prema njoj.

Vladi je poručila da je ona pobednica i da se neke stvari ne mogu kupiti novcem. Spomenula je i da je nova kraljica u Srbiji i da je u Beogradu obožavaju.

- Ovo je moja godina, poslova ima, sutra sam na otvaranju jednog kluba u Beogradu, prekosutra letim u Vinkovce - izjavila je Ava i dodala da žali što u "Survajveru" nije bila više gola. Izgleda da to želi da nadoknadi u civilizaciji.

(A.V./24sata.hr/Video: RTL)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA