≫ 

Gde su danas "Srećni ljudi" i da li su ZAISTA srećni?! (VIDEO)

Serija iz devedesetih kojoj su nove reprize donele i novi talas popularnosti proslavila je mnoge glumce i obeležila njihove karijere. Mi vam otkrivamo čime se danas bave Neca, Popara, Vukašin, doktor Popac i drugi omiljeni likovi

  • 0

Popularnost serije “Srećni ljudi” ne jenjava ni posle dve decenije, naprotiv. Nove generacije su, kroz brojne reprize, upoznale Vukašina, Necu, Poparu, Čarlija, Popca, Rokija, Đinu… Mnogim glumcima su upravo ti likovi obeležili karijere.

MALINA I VUKAŠIN: Otkrivamo MISTERIJU NAJSEKSI LJUBAVNE SCENE u seriji "Srećni ljudi" (FOTO) (VIDEO)

Nišlija Desimir Stanojević (65) koji je igrao Vukašina, glavu porodice Golubović, i dalje se bavi glumom, prevashodno u pozorištu. Posvećen je i hobijima, lovu i ribolovu, a odavno je poznata i njegova ljubav prema psima. Uostalom, čuveni Sima iz serije je, zapravo, bio njegov pas Amon.

NAJVEĆA TV MISTERIJA: Kako je BAŠ DESIMIR STANOJEVIĆ odabran da igra Vukašina u "Srećnim ljudima" (FOTO)

Stanojevića i dan danas mnogi zovu po imenu iz serije, što dovoljno govori o tome koliko su "Srećni ljudi" obeležili njegov život.

Gde su Desko i Sima, tu je i mali Neca. Janko Milivojević (29), nažalost, poput mnoge druge dece-glumaca, kasnije nije nastavio tim putem. Učestvuje u porodičnom biznisu, radi u galeriji na Banovom brdu, a nedavno je postao otac.

Zoran Rankić (81) je širu popularnost stekao ulogom Nikole Kalabića u mini seriji "Poslednji čin početkom osamdesetih, ali, otkad se u "Srećnim ljudima" pojavio kao Popara, sedi, strogi muškarac prepoznatljivog glasa, gledaoci ga masovno identifikuju upravo sa njim. I u devetoj deceniji života i dalje je veoma vitalan i okrenut, pre svega, drugim umetničkim formama – pesmama, aforizmima…

Jedno od otkrovenja serije bio je tada mladi glumac Aleksandar Dunić (49) kao doktor Popac. I njega je Pavić redovno angažovao u svim narednim projektima – "Porodično blago", "Stižu dolari" i "Bela lađa", tako da je kontinuirano prisutan na TV ekranima. Zapaženije uloge na televiziji i filmu van tih angažmana nije ostvarivao, ali je zato veoma aktivan pozorišni glumac.

Nisu u “Srećnim ljudima” baš svi bili srećni ni tokom snimanja serije, pa su dve glavne glumice, Tanja Bošković i Dubravka Mijatović, nezadovoljne finansijskim uslovima napustile projekat. Zamenile su ih Zlata Numanagić i Jugoslava Drašković koja je preuzela ulogu Đine. Jugoslava (47) je devedesetih mnogo obećavala, ne samo kao televizijska već i kao pozorišna glumica, ali je ubrzo promenila planove.

Posvetila se porodici, privatnom biznisu, a uz to je završila studije medicine i sad radi kao hirurg u Kliničkom centru.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA