≫ 

Seksi Dušica smuvala pobednika "Survajvera", pa otkrila koliki mu je penis! (FOTO)

Dušica Grabović je već neko vreme u tajnoj vezi sa poznatim manekenom Vladom Vuksanovićem

  • 4

Ne smiruje se Dušica Grabović posle "Farme" i najnoviji trač glasi da je ona navodno već dva meseca u tajnoj vezi sa Vladom Vuksanovićem, pobednikom "Survajvera".

DIRNUĆE VAS! Dušica zbog pokojne mame krenula u školu da nauči... (FOTO)

Dušica se sa Vuksanovićem smuvala nakon što je izašla sa "Farme".

- Dušica i Vlada su se upoznali pre dve godine kada se ona vratila iz Australije i on je iste večeri bacio oko na nju. Ubrzo su usledile i poruke preko društvenih mreža, međutim, Dušica nije odmah bila sigurna da je to njegov pravi profil pa mu nije odmah odgovarala - naveo je izvor magazina "Star".

Foto: Instagram/vladavuks Foto: Instagram/vladavuks

- Kasnije su se ponovo sreli nakon njenog izlaska sa Farme, pa Vlada nije gubio vreme. Odmah joj je poslao poruku na mesindžer: "Oooo, kakvu guzu imaš", te je Dušica ukapirala da je ono ipak bio njegov pravi profil. Ona mu je uzvratila smajlijem i tako su započeli prepisku. Nakon par dana našli su se u njenom stanu i otpočeli vezu - priča isti izvor, koji dodaje da mu je Grabovićeva ispričala da je Vuksanović baš obdaren i da je opasan u krevetu.

Foto: Instagram/dusicagrabovic Foto: Instagram/dusicagrabovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA