≫ 

SAT OKUCAVA, BIRAMO MISS INTERNETA: Od vas zavisi ko će biti najlepša devojka društvenih mreža u Srbiji! (FOTO)

Ostalo je još samo pet dana do izbora za "Mis Interneta". Sve što treba da uradite je da glasate za jednu od ovih lepotica, i tako svojoj favoritkinji obezbedite pobedu

  • 12

Na portalu Telegraf.rs juče je počeo zvaničan izbor najlepše Srpkinje sa društvenih mreža

Ostalo je još samo pet dana do izbora za "Mis Interneta". Sve što treba da uradite je da glasate za jednu od ovih lepotica, i tako svojoj favoritkinji obezbedite pobedu.

GLASAJTE OVDE

Sve devojke koje su prošle kvalifikacije za izbor možete pogledati ovde i glasati za onu koja je prema vašem mišljenju najlepša.

Motivišete i vaše prijatelje da učine isto objavlivanjem našeg linka na vašem Fejsbuk, Tviter ili profilu na nekoj drugoj društvenoj mreži.

Izbor će se održati 9. oktobra u Pinkovom studiju u Šimanovcima, a glasanje traje do nedelje u 20 časova.

Lepotice sa Fejsbuka, Tvitera, ali i ostalih internet kutaka prijavile su se za izbor za “Miss Interneta”, a na specijalno dizajniran deo portala Telegraf.rs  postavljene su fotografije onih devojaka koje su ispunile sve uslove predviđene ovim izborom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Glasanje je veoma jednostavno – prostim lajkovanjem profila takmičarke. Pobednica će, pored titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade naših sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se sa ostalim regionalnim misicama kompanije “Miss Yu” bori za zvaničnu titulu “Miss Srbije 2016″.

Kompanija "Miss Yu" ovim izborom obeležava 20 godina rada.

Za najlepšu devojku prema vašem mišljenju možete glasati i OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA