Mile Kitić rasprodao arenu u Sofiji i obećao da će pevati sve dok ne padne u nesvest! (VIDEO)

Pevač će održati solistički koncert 20. oktobra u areni "Armeec", čiji je kapacitet 17.000 mesta

  • 1

Pevač Mile Kitić pre dva meseca je najavio solistički koncert u glavnom gradu Bugarske, a karte za ovaj spektakl koji će biti održan 20. oktobra u "Armeec" areni, rasprodate su za manje od mesec dana. 

Mile Kitić otkrio da li bi imao nešto protiv kada bi mu se ćerka udala za crnca (VIDEO)

Brojne tamošnje televizije imale su želju ovim povodom da ugoste popularnog pevača u svojim emisijama, no zbog brojnih prethodno dogovorenih nastupa, Mile Kitić je pri nedavnoj poseti Sofiji uspeo da se odazove samo nekim.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedna od emisija je ona kod najpopularnijeg bugarskog voditelja Slavija, koji je ugostio brojne velike zvezde.

Mile Kitić mu je rekao kako će se potruditi da na koncertu izvede bar 100 pesama, te da će spektakl trajati sve dok to publika bude želela, a na pitanje kakve žene voli i kakav tip žena mu je inspiracija, dao je odgovor koji je šokirao popularnog Slavija.

Foto: Facebook/milekiticofficial Foto: Facebook/milekiticofficial

- Volim sve žene! Svaka je žena lepa na svoj način. Moja pesma, koja je sada veliki hit, govori upravo o tome. Žena je lepa i kada ima kilo viška i kada ima koju boru. Sve to je čini posebnom - rekao je popularni folker, nakon čega je publici podelio majice s natpisom 'Kilo dole, kilo gore', i tako izazvao opšte oduševljenje u studiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA