SVADBA DOGOVORENA? Evo kada će se venčati Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

- Živojinović je siguran da je Prijovićeva žena za sva vremena, ona je u njega zaljubljena do ušiju i brak je nekako očekivan - rekao je kućni prijatelj

  • 14

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović navodno su odlučili da se konačno venčaju, i to naredne godine u aprilu. Prema pisanju "Kurira", prvo će biti obavljena zvanična veridba krajem decembra, a pred matičara će stati pet meseci kasnije.

Aleksandra Prijović otkrila u čemu spava i kako bi odgovorila da je Filip DANAS zaprosi! (VIDEO)

Navodno, svadbeno veselje biće održanu u beogradskom hotelu "Kraun plaza".

- Aleksandra i Filip odlučili da će se venčati sledeće godine, a prethodno će organizovati proslavu veridbe u kući na Bežanijskoj kosi. Živojinović je siguran da je Prijovićeva žena za sva vremena, ona je u njega zaljubljena do ušiju i brak je nekako očekivan - rekao je kućni prijatelj Živojinovića za ovaj dnevni list.

Foto: Instagram/aleksandraprijovic Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Navodno, Aleksandra i Filip su čepu vest saopštili Breni i Bobi, koji su bili presrećni. Da li će se njih Prijovićeva i Živojinović zaista tada venčati, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA