Bila je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, nestala, pobedila bolest, danas ima 51 godinu i izgleda ovako! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je harala muzičkom scenom, njene hitove su svi pevali, a pozitivan duh i iskreni osmeh i dalje su njeno najjače oružje

  • 10

Devedeste godine su za nju bile životna prekretnica, budući da je tada harala muzičkom scenom i bila jedna od najpopularnijih pevačica.

Nizala je tada popularne dens hitove, ponosno isticala da je deo crno-bele armije, a čak je snimila i spot "Mornari", u kojem se pojavljuje proslavljeni fudbaler Mateja Kežman.

Pre sedam godina se povukla sa scene, jer je saznala da ima rak grlića materice, međutim, na sreću, hrabro se izborila sa opakom boleću i ostavila za sobom najteži period u životu.

Printskrin: Youtube/Zorana Pavić Printskrin: Youtube/Zorana Pavić

Danas je na "daskama koje život znače", obzirom da je sve češće angažovana u pozorištu, gledamo je u TV emisiji "Ko vam date termin", a i dalje ponosno ističe da je verna "grobarka"...

U pitanju je Zorana Pavić, koja je nedavno napunila 51 godinu, a po optimističnom duhu i iskrenom osmehu je i dalje prepoznatljiva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    8. oktobar 2016 | 12:51

    Zorana mnogo mi je drago za tebe da si se izborila sa opakom bolescu ! Mnogo ne znaju tvoju skromnu popularnost u grupi FRANNKI pa zato i lupetaju ! Samo napred !

  • Mira

    8. oktobar 2016 | 12:00

    Pre svega dobar covek, zato je uvek nasmejana.

  • miki rubiroza

    8. oktobar 2016 | 11:24

    Jedna od onih osoba za koju se ne zna zasto je poznata....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA