TEK ĆU DA JOJ ZAPUŠIM USTA! Dara ponovo preti Aleksandri, "goreće" Pinkove zvezde! (VIDEO)

- Ja sam u fazonu "ne diram te - ne diraj me", a ko me dira dobije sve po zasluzi - izjavila je Dara

  • 34

Nakon žestoke svađe između Dare Bubamare i Aleksandre Radović u "Pinkovim zvezdama", koja je glavna tema već tri dana, situacija se ne smiruje, i Bubamara je ponovo zapretila Aleksandri da će je "prevaspitati".

NAROD VIDI DA SI FOLIRANT! Pogledajte celu skandaloznu svađu Dare i Aleksandre! (VIDEO)

Da podsetimo, sve je počelo kada je Radovićeva prokomentarisala da muziku treba očistiti od turbo-folka, a potom je Dara skočila da brani naraodnjake.

Sada Bubamara ima novu poruku za Aleksandru.

Pritnskin: Youtube/RTV Pink Official Pritnskin: Youtube/RTV Pink Official

- Tek ću da joj zapušim usta ukoliko nastavi tako da vređa pevače iz moje branše i tu muziku. Skandalozno je kako se ona folira kroz izjave da nije čula pojedine pesme narodne muzike i da ne zna ko su njihovi izvođači. Nije došla u žiri kao da je na seminaru, već da oceni i kaže svoje mišljenje, a ujedno uvaži i tuđe. Ona je sitna riba za mene. Ja sam u tom akvarijumu najveća riba! Ja sam u fazonu "ne diram te - ne diraj me", a ko me dira dobije sve po zasluzi. Izborila sam se sa mnogima, pa ću i sa njom. Ma sve je to šoubiznis - izjavila je Dara za "Alo".

Sigurni smo da joj Radovićeva neće ostati dužna, čekamo njen odgovor...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    10. oktobar 2016 | 12:45

    Aleksandra Radovic svojim stavom i stilom pripada onoj pristojnoj a tihoj populaciji u Srbiji koja je svojom inferiornoscu dozvolila da postanemo vecinsko turbo folk drustvo. Radojke ce uvet imati podrsku primitivaca i uzaludni su pokusaji takve edukovati, ali im treba dati do znanja da postoji i drugaciji svet a Aleksandra je upravo to uradila. Ko razume shvatice razliku...

  • miki rubiroza

    10. oktobar 2016 | 11:42

    Delovala je kao normalna zena,a onda se prodala sabanskoj produkciji i seljacima tako da sada mora da trpi predavanje od koleginice Radojke,i da spada na taj nivo da se sa pevaljkom sa porno snimcima raspravlja o bilo cemu...jad i beda...

  • Boban

    10. oktobar 2016 | 11:39

    Ti si u fazoni " ko ga digne, taj je moj" zabo sa sisama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA