≫ 

Legendarni beogradski bend "DŽA ILI BU" koncertom predstavio "SEDMU SILU"

Album "Sedma sila" sadrži 12 novih pesama uključujući i već objavljene singlove za pesme "Diktatore" i "Odiseja", a u okviru bonus traka naći će se i nove verzije starih hitova "Živeo Staljin i svetska revolucija", "Drugovi" i "Sećam se"

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Čak i nakon 30 godina postojanja, legendarni beogradski bend "Dža ili Bu" sa jednakim entuzijazmom i žarom pristupa svom rock’n’roll pozivu što su potvrdili i današnjom koncertnom promocijom svojeg novog albuma "Sedma sila".

Čak ni loše vreme nije uspelo da spreči dolazak velikog broja vernih fanova koji su se okupili ispred Mascom Store prodavnice u Čumićevom Sokačetu kako bi čuli premijernu izvedbu najnovijeg albuma svoje omiljene grupe.

- Napokon je izašao naš sedmi studijski album i sa zadovoljstvom da kažem da sam prvi put u potpunosti zadovoljan svim segmentima albuma, od zvuka do produkcije, što nije rezultat samo entuzijazma koji nas još uvelike prati, već i tridesetogodišnjeg iskustva koje stoji iza nas. Vidimo se na koncertima! - izjavio je Nebojša Simeunović Sabljar, frontmen benda.

Povodom izlaska albuma, na današnjem koncertu premijerno je prikazan i spot za pesmu "Gasio sam Mrak" koji je ujedno i prvi singl objavljen nakon izlaska albuma.

Foto: Promo Foto: Promo

Obrađujući uglavnom društveno odgovorne teme i provocirajući nonkonformističkim tekstovima pesama, sve vreme postojanja "Dža ili Bu" ostali su utočište urbane populacije, stvorivši tako čvrstu i postojanu bazu vernih fanova koja uvek sa pažnjom prati nove ideje i uspehe svog omiljenog benda. Jer, kako sami vole da kažu, "ako nema bunta, pa gde je tu onda rock and roll?", a upravo se na takvom pristupu bazira i novi album "Sedma sila!".

Počevši sa Nikšićem 13.10., Mostarom 14.10. i Sarajevom 15.10., Dža ili Bu će tokom jeseni i zime po celom regionu održati seriju koncerata, a turneja će se nastaviti i tokom iduće godine.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA