TRAGEDIJA DOMAĆE PEVAČICE: Umrli joj sin i muž, razbolela se, jedva našla snage za dalje (FOTO) (VIDEO)

- Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi, i ne daj Bože nikome to - ispričala je potrešena Andrijana Božović, koja je preživela pravi pakao

  • 10

Crnogorska pevačica Andrijana Božović, pre nekoliko godina se pojavila na muzičkoj sceni, a najviše je poznaju po pesmi "Moja željo najveća", međutim, ubrzo se povukla, jer ju je zadesila velika porodična tragedija. 

BORBA SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Ana Kokić pronašla lek i prebrodila najgori period u životu (FOTO)

Andrijana je u jednom intervjuu iskreno ispričala o najtežem periodu u životu, kada je opaka bolest uzela njenog sina i supruga, a ona je mislila da neće imati snage da nastavi dalje sa normalnim životom.

Foto: Facebook/andrijana.bozovic.7 Foto: Facebook/andrijana.bozovic.7

- Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi, i ne daj Bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom, ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje - rekla je pevačica za crnogorske medije.

- Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost, biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina, kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to - izjavila je Andrijana, na koju je ovaj težak period ipak ostavio posledice.

Foto: Facebook/andrijana.bozovic.7 Foto: Facebook/andrijana.bozovic.7

Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni, dobila sam reumatoidni artritis. Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to menjalo, i moje stanje se menjalo i to nabolje. Ubeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro - zaključila je pevačica, koja je najavila i povratak na muzičku scenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donatela

    10. oktobar 2016 | 19:51

    Izdrži ženo -tuga je pregolema, ali moraš živeti - to sigurno žele oni tvoji najmiliji "gore".

  • Goran

    10. oktobar 2016 | 21:50

    Nek te bog cuva

  • Uroš d'dorf

    10. oktobar 2016 | 20:25

    2012 za mene je bila pakao!razumem vas,dobro je sto tako razmišljate,mora se!samo napred,veruj mi bog postoji!ili ti naučno,ravnoteža prirode!sve to što si ispatila vratiće ti se pozitivno,prati situaciu i videćeš.nemoj da bezis ni od toga da upoznaš novu osobu,doći će ona,spontano!srećno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA